ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στο παρά πέντε

Νέο "έμφραγμα" στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Στο παρά πέντε της σημερινής κρίσιμης, τρίτης κατά σειράς, διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών , νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες που δεν αλλάζουν-τουλάχιστον προς το παρόν το όλο σκηνικό- αλλά αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά .
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ενδεχόμενα που μπορούν να οδηγήσουν, σύμφωνα με ερμηνείες δικαστικών πηγών,σε επ΄αόριστον αναβολή ή ακόμη και σε επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά την εισαγωγή στην εντατική νοσοκομείου μέλους της διάσκεψης της Ολομέλειας, του συμβούλου Επικρατείας και μέλους της επίμαχης διάσκεψης Αριστόβουλου-Γεώργιου Βώρου,έγινε γνωστό ότι το αναπληρωματικό μέλος της σύνθεσης που θα κρίνει τις τηλεοπτικές άδειες ,ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτρης Αλεξανδρής είναι σε αναρρωτική άδεια, καθώς έσπασε το πόδι του στην Κρήτη και δεν συμμετείχε στις τρεις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Το γεγονός της απουσίας ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους της σύνδεσης που εξετάζει τις τηλεοπτικές άδειες, από μόνο του δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς ήδη στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ υπάρχει ένας αναπληρωματικός σύμβουλος, ο οποίος μπορεί -κατ΄αρχάς- να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αιφνίδια ασθένεια του κ. Βώρου, αφού για τον σκοπό αυτό είναι το αναπληρωματικό μέλος.
Όμως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και θα κριθούν στην κεκλισμένων των θυρών διάσκεψη που έχει οριστεί για τις πέντε το απόγευμα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Όποιος δεν θέλει να ζημώσει το ρίχνει στο κοσκίνισμα !….
    Οι διορισμένες από τον ίδιο τον Τςίπρα κεφαλές των δικαστικών μας θεσμών, φοβούμαι οτι δεν ειναι έτοιμοι για ζήμωμα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.