ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νέο κόμμα από τον Αλέξη Μητρόπουλο

Τη μετεξέλιξη της ΕΝΥΠΕΚΚ (Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους), με επικεφαλής τον Αλέξη Μητρόπουλο, σε πολιτική κίνηση, με την επωνυμία «ΕΝΥΠΕΚΚ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ», αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή.

«Η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ.) δηλώνει παρούσα στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και τις προσεχείς εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση και συνεχίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσβησε την ελπίδα της εναλλακτικής θεώρησης και διακυβέρνησης. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η Πολιτική ως λειτουργία έχει αποδυναμωθεί, έχει φθαρεί, έχει ευτελιστεί. Οι περισσότεροι σκεπτόμενοι συμπολίτες μας έχουν οδηγηθεί στην ιδιώτευση και στον μοναχικό δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τέλος της διακήρυξης.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ετσι κι ´ αλλιώς ο Μητρόπουλος πάντα αυτό εκανε .
    Υποστήριζε τάχα τους εργαζόμενους , έναντι αμοιβής και μαλιστα μη φορολογηταίας , οπως θα θυμάςτε , τα εισέπραττε στο Εξωτερικό.

  2. freeman 12:04 13/10/2016

    Πελαααααααααάτες μου !!!!!
    Oι δικηγόροι προβλέπουν πολύ μάσα , μέσω αγωγών , αναδρομικών, κατασχέσεων κλπ στα επόμενα χρόνια αναμπουμπούλας και πιάνουν τα πόστα όσοι έχουν καλές προσβάσεις στα καρνέ των αλητοΔημοσιογράφων … και ναααααα τα κολάγκουρα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.