ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός

Ο Μπέντο πήρε παράταση ζωής!

Ο Πάουλο Μπέντο έσωσε τη θέση του στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την ευρεία νίκη επί της ΑΕΚ και πλέον ρίχνεται στη δουλειά για να μην επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.  

Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο Πάουλο Μπέντο για να αποφύγει τους μπελάδες. Ο Πορτογάλος προπονητής ήξερε καλά πως με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν θα είναι ασφαλής στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Τώρα πια ο Μπέντο κέρδισε πόντους στην εκτίμηση του κόσμου και της διοίκησης, αφού έδειξε πως και ομάδα έχει, αλλά και ικανότητες να τη διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που θέλει ο Πορτογάλος προπονητής είναι να κλειδώσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα παιχνίδια με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Τώρα το πρωτάθλημα έχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Όπερ σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει ήρεμος σε ένα χρονικό διάστημα μέχρι την επανέναρξη όπου ο Πάουλο Μπέντο θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμα περισσότερο με την ομάδα για να παρουσιαστεί εξίσου δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Europa League.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.