ΚΟΣΜΟΣ

Τι αποκάλυψε

Ο Μπιλ Γκέιτς δεν θα αφήσει την περιουσία του στα παιδιά του!

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έχει ήδη αποφασίσει ποιοι θα λάβει την τεράστια κληρονομιά όταν πεθάνει... Κι αυτοί δεν θα είναι οι νόμιμοι κληρονόμοι του τα παιδιά του...
gatesfamily

Ο 60χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας διαθέτει περιουσία ύψους 82,1 δισ. δολάρια και είναι σύμφωνα με το Forbes o πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη!

Ωστόσο την περιουσία του δεν θα τη μοιραστούν τα παιδιά του! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι απόγονοί του δείχνουν κατανόηση για το γεγονός πως δεν θα είναι οι κληρονόμοι του. Η τεράστια αυτή περιουσία είναι ήδη δεσμευμένη και θα προοριστεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς όταν αυτός πεθάνει.

Σε συνέντευξή του, ο ιδρυτής της Microsoft είπε ότι τα παιδιά του κατανοούν την απόφασή του και μάλιστα είναι «περήφανα» για αυτόν. «Δεν είναι υπέρ των παιδιών να έχουν αυτά τα τεράστια ποσά. Στρεβλώνουν όλα όσα θα μπορούσαν να κάνουν για να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα, έχουν τρία παιδιά, την 20χρονη Τζένιφερ, τον 17χρονο Ρόρι και την 14χρονη Φοίβη. Στη συνέντευξή του στην εκπομπή "This Morning" εξήγησε πως αντί για trust funds δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι δύο κόρες και ο γιος του θα λάβουν μια πολύ καλή εκπαίδευση που θα γίνει εφόδιο για να ξεκινήσουν τη δική τους σταδιοδρομία. Ωστόσο διευκρίνισε πως θα υπάρχει πάντα ένα οικονομικό δίχτυ ασφαλείας το οποίο δεν θα επιτρέψει ποτέ στα παιδιά του να μην έχουν πόρους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.