ΚΟΣΜΟΣ

Παραλήρημα του πατέρα της Τζολί στο twitter

Ο Γιον Βόιτ «τα χώνει» στον Ντε Νίρο, στηρίζει ανοιχτά τον Τραμπ!

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έβλαψε κανέναν με το λόγο του ενώ ο λόγος του Ντε Νίρο είναι αλαζονικός», υποστηρίζει ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί

«Τα λόγια του Ντόλαντ Τραμπ δεν ήταν τόσο επιζήμια και καταστροφικά όσο ο άσχημος και αλαζονικός λόγος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο», είπε ο ηθοποιός Γιον Βόιτ.

Ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μηνύματα συμπαράστασης στο πρόσωπο του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου.

Ο Βόιτ απευθυνόμενος στον Ντε Νίρο είπε πως αισθάνεται ντροπή για τα λόγια και τις ανόητες λέξεις που ξεστόμισε εναντίον του Τραμπ. Ο ηθοποιός αναφερόμενος στα σεξιστικά λόγια του Τραμπ για τις γυναίκες είπε δικαιολογώντας τον:

«Δεν ξέρω πολλούς άνδρες που να μην έχουν εκφράσει παρόμοιες απόψεις για τις γυναίκες ειδικά όταν ήταν σε μικρότερες ηλικίες. Τα λόγια του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι τόσο επιζήμια όσο ο εγωιστικός λόγος του συναδέλφου μου Ντε Νίρο. Τα λόγια του Τραμπ δεν έβλαψαν κανέναν. Φαντάζεστε κάποιον Ρεπουμπλικανό να ξεστομίσει παρόμοιες ύβρεις για την Χίλαρι Κλίντον ή τον Μπάρακ Ομπάμα. Θα γίνει κόλαση».

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Βόιτ καλεί τους ψηφοφόρους του Τραμπ να εκφράσουν την οργή τους απέναντι στα λόγια του Ντε Νίρο. Επίσης λέει ότι στηρίζουμε τον Τραμπ και ζητάμε από το θεό να του δώσει δύναμη να συνεχίσει το έργο του!

Ο Βόιτ ξεσπάθωσε εναντίον του Ντε Νίρο για το πρόσφατο βίντεο στο οποίο τον αποκαλούσε: «Ηλίθιο, γουρούνι, αλήτη, φοροφυγά, σκύλο, εθνική καταστροφή, μπόζο, δεν ξέρει τι του γίνεται» και πολλά άλλα κοσμητικά.

Μάλιστα ο Βόιτ κούνησε το δάχτυλο και τους Ρεπουμπλικανούς που απέσυραν τις υποψηφιότητές τους ανάμεσά τους οι Τζον Μακ Κέιν, Αρλοντ Σβαρτζενέγκερ, Κοντολίζα Ράις, Κάρλι Φιορίνα και Τζεντ Μπους

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.