ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΗΠΑ

O ΛεΜπρόν στηρίζει Χίλαρι

Η μάχη ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον για την θέση του επόμενο Προέδρου των ΗΠΑ έχει... ανάψει και οι διάσημοι παίρνουν θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.
lebrtonhilary

Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, πήρε θέση και απάντησε στην ερώτηση αυτή: Χίλαρι Κλίντον. O σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς ανακοίνωσε πως στηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία της χώρας.

Όταν βλέπω την φετινή κούρσα για την Προεδρία των ΗΠΑ, για εμένα είναι ξεκάθαρο ποιος υποψήφιος σκέφτεται όπως εγώ. Αυτό το άτομο είναι η Χίλαρι Κλίντον.

Στηρίζω την Χιλαρι επειδή θα χτίσει πάνω στην κληρονομιά του καλού μου φίλου, του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Πιστεύω σε αυτά που έχει κάνει για την χώρα μας ο Πρόεδρος Ομπάμα και στηρίζω τη δέσμευσή της να συνεχίσει αυτή την κληρονομιά. Εδώ και 40 χρόνια δουλεύει σκληρά για να βελτιώσει τα δημόσια σχολεία, να αυξήσει την πρόσβαση στη δημόσια υγεία, στηρίζει τα παιδικά νοσοκομεία και πολλά ακόμα. Θέλει να είναι σίγουρη ότι τα παιδιά έχουν πρόσβαση στην καλή εκπαίδευση ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό τους κώδικα και που ζουν. Θα ξαναχτίσει σχολεία που διαλύονται και θα βάλει λεφτά στις επιστήμες.

Θα σιγουρευτεί ότι οι δάσκαλοι θα πληρώνονται αυτά που αξίζουν έτσι ώστε αυτοί με την σειρά τους να δώσουν τα πάντα στα παιδιά. Επίσης, έχει ως στόχο να κάνει το Κολέγιο μία πραγματικότητα για περισσότερο κόσμο στις ΗΠΑ, ειδικά σε κόσμο που δε μπορεί να το αντέξει αυτό οικονομικά”. 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.