ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ο Μαρινάκης για χορηγός της Super League

Η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη που πήρε τηλεοπτική άδεια, θέλει να γίνει βασικός χορηγός της Super League.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος της εταιρίας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, η οποία κατέκτησε τη μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών αποτελεί αν μη τι άλλο είδηση για τη Super League που αναζητεί εναγωνίως χρήματα από το βασικό χορηγό.

Η εν λόγω εταιρία, η οποία ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε ανοιχτά ενδιαφέρον να αναλάβει τη χορηγία-ονοματοδοσία του πρωταθλήματος της Super League και τούτη τη στιγμή αποτελεί το μεγάλο αντίπαλο του ΟΠΑΠ.

Αξίζει, βέβαια, να τονιστεί πως ο ΟΠΑΠ έχει κάνει δύο προτάσεις για τη χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά η Λίγκα απάντησε αρνητικά. Παρ'όλα αυτά, ο συνεταιρισμός κάλεσε τόσο τον ΟΠΑΠ όσο και την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη να καταθέσουν τις τελικές τους προτάσεις ώστε αυτές να συζητηθούν και να
τεθούν προς ψηφοφορία σε Δ.Σ.

Οσον αφορά στις προτάσεις του ΟΠΑΠ, η μία αφορούσε τετραετή σύμβαση με 1.5 εκ. ευρώ την πρώτη χρονιά και 2 τις υπόλοιπες τρεις. Η δεύτερη αφορούσε διετή σύμβαση με 1.5 εκ. ευρώ την πρώτη χρονιά και 2 τη δεύτερη. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση προβλεπόταν και επέκταση για 2 ακόμη χρόνια έναντι
5.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά σαφώς ανώτερη οικονομικά από αυτές του ΟΠΑΠ, αν και μένει να το δούμε στην πράξη αυτό.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο ώστε ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ να γίνει βασικός χορηγός του πρωταθλήματος, οπότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα στην περίπτωση του κ. Μαρινάκη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Yπάρχει ή οχι δικαστική απόφασης για τον Μαρινάκη που να τον κρατάει εκτός. Ποδοσφαιρικών δτραστηριοτήτων ;
    Ποός; Την ποδοπατεί γιατι και με ποιού τις πλάτες ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.