ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θετικός ο Μπέντο

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση Σαλίνο

Ο Ολυμπιακός εξετάζει λύσεις για την άμυνα ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου και ο Σαλίνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει.
salino

Έναν όχι και τόσο παλιό γνώριμο κοιτάζει ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Σαλίνο, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ως εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Βλέπετε, ο Ελαμπντελαουί αργεί ακόμα και η επιστροφή του υπολογίζεται στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ όταν επιστρέψει ουδείς γνωρίζει ποια ακριβώς θα είναι η αγωνιστική του κατάσταση. Ο Σαλίνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει βοήθειες και στα δύο άκρα της άμυνας και -το βασικότερο- είναι πως παραμένει ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος απέρριψε ουκ ολίγες προτάσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε περιμένοντας τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν και βρέθηκε χωρίς ομάδα, αλλά δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες να τον δούμε ξανά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Εξάλλου, ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει για τον Σαλίνο και δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη επιστροφή του, εκτός αν βρεθεί κάτι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.