Neo

Ο Παπαδημούλης… διόρθωσε τις «παραλείψεις»

Ο Neo ενημέρωσε χθες τους αναγνώστεςτου για το «τιτίβισμα» του Δημήτρη Παπαδημούλη για τα «τζάκια», που άφηνε… εκτός τους Καραμανλήδες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη.
papadimoulis

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Παπανδρέου για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «δεν έχουν καμία σχέση με τις ικανότητες των πατεράδων τους» (http://www.matrix24.gr/2016/10/tzakia-telos/) και να τονίζει ότι «τζάκια τέλος».Έπειτα από την κατακραυγή, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε χθες σε… διόρθωση, με νέο tweet. «Η οικογενειοκρατία και τα πολιτικά "τζάκια" της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, "έκαψαν" τη χώρα μας. Κι αυτό αφορά τους πάντες. Γιους, κόρες και ανιψιούς», επισήμανε χαρακτηριστικά. Πάντως, το όνομα «Καραμανλής» δεν το ανέφερε, για μία ακόμη φορά…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. O Παπαδημούλης υπερασπίζεται το Δι@ύγεια που καταψήφισε!
  =================================================

  Η αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει πολιτικό ανέκδοτο καθώς δείχνουν αποφασισμένοι να αντιπολιτευτούν ακόμη και εαυτούς για να αποδείξουν ότι υπάρχουν.
  =========================================================
  Ο Παπαδημούλης καταγγέλλει την κατάργηση του προγράμματος Δι@ύγεια που πριμοδοτεί την αδιαφάνεια. Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε στη βουλή το φερόμενο νομοσχέδιο από τον Ραγκούση.
  Θυμίζουμε ότι τη Δι@ύγεια υπερψήφισαν οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και καταψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ [30/06/2010]
  ================================================================================
  Δεν είναι απλά ανεύθυνοι, είναι και τραγικοί

 2. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: Ο γιός του..Αιόλου. Όπου φυσάει ο άνεμος πάω….
  =================================================
  Παπαδημούλης στο ευρωκοινοβούλιο: Η ΝΔ το 2009 άφησε έλλειμμα 15,5%
  —————————————————————————————————————
  ===========================================================
  Παίρνοντας το λόγο εκ μέρους της Ενωτικής Αριστεράς ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης ανταπάντησε στον κ. Βέμπερ τονίζοντας: «Κύριε Βέμπερ, στα πέντε λεπτά της ομιλίας σας επιτεθήκατε πέντε φορές στον Έλληνα πρωθυπουργό, στον κύριο Τσίπρα, για να βοηθήσετε τον πολιτικό σας φίλο, τον κύριο Μητσοτάκη. Αλλά, δυστυχώς, η αλήθεια δεν σας βοηθά, γιατί οι φίλοι σας της ΝΔ άφησαν το 2009 την Ελλάδα με δημόσιο έλλειμμα 15,5%, με δημόσιο χρέος 125% του ΑΕΠ και στο τέλος του 2014 είχαν φθάσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ το δημόσιο χρέος στο 180% του ΑΕΠ.
  Κύριε Βέμπερ, μπορεί να βλέπετε τον κ. Τσίπρα, ίσως, και στον ύπνο σας, σας βεβαιώνω, όμως, ότι όπως δεν μπορέσατε να βοηθήσετε τον κ. Σαμαρά, δεν μπορείτε να βοηθήσετε και τον κ. Μητσοτάκη. Θα βλέπετε τον κ. Τσίπρα για πολλά χρόνια ως πρωθυπουργό, γιατί αυτό θέλει ο ελληνικός λαός».

 3. ΟΙ…ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!Σ

  Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
  Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
  Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
  Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
  Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

  Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.