LIFESTYLE

«Καυτές» αποκαλύψεις

Ο Σαρκοζί περηφανευόταν για τα στήθη της Κάρλα Μπρούνι στο υπουργικό συμβούλιο!

«Όχι» και τόσο κολακευτικά σχόλια για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί χρησιμοποιεί ο πρώην σύμβουλός του Patrick Buisson, στο βιβλίο του με τίτλο «La Cause du Peuple».

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο Σαρκοζί περηφανευόταν για το στήθος της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Telegraph ο Buisson υποστήριξε πως ο Σαρκοζί όχι μόνο «εξήρε τα εκστατικά στήθη της» κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αλλά προέτρεψε και τους υπουργούς να συμφωνήσουν με την άποψή του.

Ωστόσο, οι ψηφοφόροι του, σύμφωνα με τον Patrick Buisson, δεν αντέδρασαν καλά στη σχέση του τότε προέδρου της Γαλλίας με την Κάρλα Μπρούνι. Θεωρούσαν μάλιστα πως την είχε ως τρόπαιο στο πλευρό του.

Ο Buisson χαρακτήρισε τον γάμο τους ανώριμο, αναξιοπρεπή και βρεφικό. Μάλιστα, ο Σαρκοζί, κέρδισε αποζημίωση 10.000 ευρώ από τον Patrick Buisson επειδή τον βιντεοσκοπούσε κρυφά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Παράλληλα, ο Bruisson χαρακτηρίζει τον Νικολά Σαρκοζί, «ψευτόμαγκα», διστακτικό και ανασφαλή στο βιβλίο, και εκτιμά πως αν και σχεδιάζει να διεκδικήσει την προεδρία τον επόμενο χρόνο, δεν έχει και πολλές πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.