ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «καρφιά» της Δημοκρατικής Ευθύνης

Ο Θεοχάρης εκτός του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσε!

Ο Χάρης Θεοχάρης τέθηκε εκτός της Δημοκρατικής Ευθύνης, του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσε, σε ένα πρωτοφανές πολιτικό γεγονός ακόμη και για την Ελλάδα!
theoxaris

Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Ευθύνη αφήνει αιχμές για τον ανεξάρτητο βουλευτή, πως βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση άλλης πολιτικής στέγης και επικαλέστηκε μία  ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα.

Η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ευθύνης:

«Ο Χάρης Θεοχάρης προσπάθησε να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του. Η Δημοκρατική Ευθύνη δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα Θεοχάρη.

Συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης. Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.