Neo

Ο Ζαχαριάδης συνιστά… υπομονή

Μπορεί το Συμβούλιο της Επικρατείας να μην έχει ακόμη δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της απόφασής του να κρίνει μέρος του «νόμου Παππά» αντισυνταγματικό, ωστόσο στο Μαξίμου βιάζονται να… καταθέσουν νέο νόμο για προσωρινή αδειοδότηση των καναλιών έως ότου συγκροτηθεί ΕΣΡ και διεξαχθεί εξαρχής ο τηλεοπτικός διαγωνισμός.

Ωστόσο, αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση θεωρούν ότι στην περίπτωση αυτή, το Μαξίμου θα οδηγηθεί από τη μία ήττα στην άλλη και συνιστούν να μην κατατεθεί καμία νομοθετική πρωτοβουλία πριν δημοσιοποιηθεί και εκτιμηθεί το σκεπτικό του ΣτΕ. Αυτό, εξάλλου, είναι και το μήνυμα που έστειλε χθες ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου», είπε ο Ζαχαριάδης, για να προσθέσει όμως με νόημα ότι «θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί το σκεπτικό της απόφασης, μόλις καθαρογραφεί». Μ’ άλλα λόγια, εμμέσως πλην σαφώς κάλεσε το υπουργείο Επικρατείας να… μην βιαστεί για να αποφύγει τυχόν νέες κακοτοπιές. «Μπορεί η δικαστική απόφαση να έχει αρνητική ετυμηγορία για τον νόμο, αλλά δεν λέει να γυρίσουμε πίσω σε αυτό που ίσχυε τα 27 χρόνια», κατέληξε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μπα , τι μας λετε! Ο ΣΥΡΙΖΑ » θα σεβαστεί την απόφαση το ΣτΕ !
    Τι αλλο θα μπορούσε να κάνει δηλαδή ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.