ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πληροί τις προϋποθέσεις»

ΝΔ: Ο Πολύδωρας είχε στηρίξει το νόμο Παππά και είχε προτείνει τη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

«Σε κάθε περίπτωση, όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού για την προεδρία του ΕΣΡ.

Εξηγώντας γιατί δεν πληροί τις προϋποθέσεις,  σε διαρροή της η ΝΔ τονίζει ότι: Ο Βύρων Πολύδωρας με δηλώσεις του στο παρελθόν έχει στηρίξει το νόμο Παππά άρα δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για αυτήν τη θέση. Επίσης είναι ο άνθρωπος που είχε προτείνει τη συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, πράγμα αδιανόητο για τη ΝΔ

Η ανακοίνωση της Πειραιώς:

«Η Κυβέρνηση, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, δείχνει ότι βρίσκεται σε απελπισία. Οφείλει να προσαρμοστεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, αντί να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν αφορούσε στα πρόσωπα που συνθέτουν το Ε.Σ.Ρ., αλλά στην αντισυνταγματική μεταφορά αρμοδιοτήτων από το Ε.Σ.Ρ. στον κ. Παππά.

Απαιτείται αμέσως νομοθετική ρύθμιση, την οποία η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή, για να επιστραφούν στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα.

Η στελέχωση του Ε.Σ.Ρ. με πρόσωπα εγνωσμένου κύρους θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Χριστέ και κι ´ Απόστολε !
  Τον ΒυρωναΠολυδωρα για το ε.σ.ρ. ;
  Ε ! λοιπόν η υποταγή του ΤΣΙΠΡΑ στην Καραμνλική διαπλοκή ,
  έγινε τώρα καταφανέστατη .
  Αν και μετά την εκλογή στην ΠτΔ του Πάκη δεν υπήρχαν αμφιβολίες !
  Από τότε μάλιστα που μας το ειχε πει και ο ΓΑΠ , οτι ο Τσίπρας ηταν ο αριστερός ψάλτης της δεξιάς του Καραμανλή .
  Γιαυτό τώρα τους ξύνιςε και ο Κούλης !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.