ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν ικανοποιεί τα κριτήρια»

«Όχι» για Πολύδωρα από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Όχι» στην υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ λέει η Δημοκρατική Συμπαράταξη, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της ότι παραμένει σταθερή στη θέση της ότι θα συμβάλει θετικά στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ώστε να υπάρξει σωστή ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.
symparataxi

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την ανεξάρτητη αρχή - και ιδιαίτερα αυτό του Προέδρου - επιβάλλεται να πληρούν αυστηρές προϋποθέσεις ώστε και συμβολικά και ουσιαστικά να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ευθύνες αλά και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη αποδοχή. Αυτό εξάλλου είναι και το πνεύμα του Συνταγματικού νομοθέτη όπως αποτυπώθηκε ρητά στις διατάξεις του Συντάγματος, που προβλέπουν την αποδοχή των 4/5 της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

»Ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Πρόεδρος κ. Βύρων Πολύδωρας δεν ικανοποιεί τα κριτήρια που έχουμε θέσει. Η πρόταση του εξυπηρετεί απλά τα γνωστά πολιτικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με την συντηρητική παράταξη, με αντάλλαγμα την πολιτική ασυλία της καταστροφικής - για τη χώρα - περιόδου 2004/2009.

»Εξυπακούεται ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει τον "Υπουργό της ζαρντινιέρας". Αυτόν που είχε προτείνει τη συνεργασία του πολιτικού του χώρου, με την Χρυσή Αυγή.

»Περιμένουμε πραγματικά συναινετικές προτάσεις ώστε να συγκροτηθεί αξιόπιστο και αποδεκτό ΕΣΡ».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυτό μας έλειπε να ψήφιζε η Φωφώ και ο Θεοχαρόπουλος τον Βυρωνα Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ !
    Δεν είναι μονον η ζαρτινιέρα, ουτε η πρόσληψης της κόρης του στην Βουλή το διήμερο στο οποίο διετέλεσε πρόεδρός της .
    ΕΙναι και το οτι ειναι ηδη πολιτικός αρχηγός ενος ακροδεξιό φασιστικού πολιτικού κόμματος που ήθελε και τον Νοκολόπουλο της Πάτρας μαζί .
    Γιαυτό να φυλαγόμαστε από τις ζαρντινιέρες του Βύρωνα και φυσικά από τις ζαρτιέρες και τις καλτσοδέτες που υπάρχουν ακόμη μεσα στο ΠΑΣΟΚ .
    Θέλετε να τις ονομάσω ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.