ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ

Όλη η αλήθεια για Κετσπάγια, η στάση του Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση για τον Τιμούρ Κετσπάγια. Στην ΑΕΚ, πάντως, έχουν αρχίσει να κοιτάζουν πιθανούς αντικαταστάτες του.
ketspagia

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ μόνο ασφαλές δεν είναι. Το βαρύ 3-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια έχει απογοητεύσει τους φιλάθλους και έχει προβληματίσει τη διοίκηση.

Τη Δευτέρα αποφασίστηκε η παραμονή του Γεωργιανού προπονητή, αλλά όλοι κατάλαβαν πως πρόκειται για μία προσωρινή απόφαση, άπαντες κατάλαβαν ότι ο Κετσπάγια μένει μέχρι... να φύγει. Πότε, όμως, θα ληφθεί η οριστική απόφαση και τι γίνεται με τους πιθανούς αντικαταστάτες του;

Το μέλλον, λοιπόν, του Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ θα αποφασιστεί από ένα και μόνο άνθρωπο: τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται στο εξωτερικό για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους και ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις, ωστόσο ξεκαθάρισε σε όλους να μην παρθεί καμιά απόφαση πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον Γεωργιανό προπονητή και δύσκολα μπορεί να αλλάξει, ωστόσο ο Μελισσανίδης ζήτησε ηρεμία μέχρι να φύγει η καταιγίδα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και έπειτα θα γίνουν οι σχετικές κινήσεις.

Η αλήθεια είναι πως θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Τιμούρ Κετσπάγια. Όπως είναι δύσκολο να βρεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο αντικαταστάτης του. Βέβαια, τη δεδομένη χρονική στιγμή βολεύει γιατί υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών οπότε ο νέος προπονητής θα έχει το χρόνο να μπει καλύτερα στην ομάδα.

Και ποιος θα είναι αυτός εφόσον φύγει ο Κετσπάγια; Αυτό είναι το εύλογο ερώτημα των φίλων της ΑΕΚ, αλλά απάντηση δεν υπάρχει. Μαρίνος Ουζουνίδης και Στάικος Βεργέτης είναι αλήθεια πως βρίσκονται σε πρώτο πλάνο από την ελληνική αγορά, ωστόσο εξετάζονται και οι περιπτώσεις ξένων που απασχόλησαν και στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.