ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ήταν κατηγορούμενος για απιστία σε βαθμό κακουργήματος

Ομόφωνα αθώος ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Ομόφωνα αθώο έκριναν οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, τον πρώην διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών δημοσίου.

Η κατηγορία αφορούσε φερόμενη ζημία του ΙΚΑ μετά από απόφασή του να αρθεί η κατάσχεση  λογαριασμών μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Βόρειο Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες της εμφανίζονται να χρωστούσαν στο ΙΚΑ 18 εκατομμύρια ευρώ.

Όταν είχε αποκαλυφθεί η υπόθεση που τον έφερε αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη ο διοικητής του ΙΚΑ είχε εξηγήσει στο υπόμνημά του πως ζήτησε την προσωρινή άρση της κατάσχεσης για να τακτοποιήσει η εταιρεία ληξιπρόθεσμες οφειλές της και κυρίως οφειλές προς το προσωπικό και να κάνει ρύθμιση με απώτερο στόχο βέβαια να μην κλείσει μια εταιρεία και να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dipietro 9:19 25/10/2016

    Σε πολίτες σαν τον Ροβέρτο η λάσπη δεν είναι εύκολο να κολήσει.
    Ωστόσο όσοι Λωποδύτες έσπευσαν να διαλαλήσουν την “είδηση” στέκουν εκεί αμετανόητοι.
    Και το παμφάγο τέρας τους θαυμάζει.

  2. Με την ευκαιρία , έμαθε τουλαχιστον το ευρύ κοινό , οτι ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος σαν διοικητής του ΙΚΑ ηταν εθελοντής χωρίς μισθό;
    Τέτοιους ανθρώπους οι αριστεροδεξιοφασίστες στέλνουν στα δικαστήρια με αβάσιμες και αβασάνιστες για αυτούς σκέψεις !
    Αρκεί να βλάψουν την διακυβέρνηση και τους τρόπους με τους οποίους ο Παπανδρέου προςπάθηςε να φερει ήθος και διαυγεια στην λειτουργία του κράτους .
    Ετσι δεν έκαναν και με τον Παπακωνσταντίνου ;

  3. freeman 20:22 24/10/2016

    OTAN ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΊ ο Σπυρόπουλος KAI για τις ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ του ΣημιτοΒενιζέλοΠΑΣΟΚ , ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ τι θα βγούν να πούν ?
    ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ,γιατί έτσι θα δικαιώνουν τον Γ.Παπανδρέου που ήταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των Σημίτη-Βενιζέλου και των παλλακίδων τους .
    Υ.Γ : Αλήθεια από τις 6 αμοιβές !!!!! 6 !!!!!! ΟΎΤΕ ΜΊΑ … ΟΥΤΕ ΔΥΟ … !!!! ΕΞΙ !!!!! έβαλε ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ Τούρκογλου , ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ??? μπαααααααααααα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.