Neo

Οργισμένος με τις μειώσεις στη σύνταξή του ο Πάγκαλος

Οργισμένος είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος με τις μειώσεις στη σύνταξη που λαμβάνει ως δικηγόρος. Προανήγγειλε μάλιστα ότι θα προσφύγει σε νομικούς, ζητώντας να εξετάσουν την υπόθεσή του, ελληνικά και διεθνή δικαστήρια.

«Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος. Η σύνταξη αυτή, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: του δικηγόρου) ήταν 1.600 ευρώ» είπε ο κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Bήμα Fm.

«Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600. Σας θυμίζω ότι αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα. Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485. Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ). Δηλαδή το 1/4.» συνέχισε ο πρώην υπουργός.

«Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ» σημείωσε λέγοντας: «Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια - το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε - αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 7:34 05/10/2016

    Το μνημόνιο είναι ευλογία, έτσι δεν έλεγες από το βήμα της βουλής? Αι στο διάολο κοπρίτη.

    • Θ.Τ. 11:33 05/10/2016

      Και βέβαια το 1ο μνημόνιο θα ήταν ευλογία, αν εφαρμοζόταν από Σαμαροβενιζέλους και Τσιπρανέληδες . Γιατί μας φύλαξε από τον κίνδυνο , να γίνει η φωτιά – ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ο Καραμανλής – έκρηξη με τα Ζάππεια, «δραχμές» κ.λπ. Και ο Πάγκαλος έχει δίκιο να διαμαρτύρεται γιά τη μείωση της σύνταξής του ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ. Χωρίς «πλασματικά χρόνια, χωρίς συντάξεις σε κουτσούς κ.λπ. κ.λπ. και από πάνω δέχεται και τις μειώσεις στην βουλευτική του σύνταξη ( 32 χρόνια Βουλή ) . Οι συντάξεις είναι πληρωμένη ασφάλιση του ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ , είτε κοινωνική πρόνοια γιά τον πραγματικά ανήμπορο, είναι κοινωνικό δικαίωμα ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ «ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ» ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.