ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την ομιλία Καμμένου στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΑΣΟΚ: Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης

«Μόνο με τη λέξη "ντροπή" μπορούν να χαρακτηρισθούν τα όσα είπε ο κ. Καμμένος χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ περί "νέου Γοργοποτάμου" από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του και τονίζει:
kam

«"Nέος Γοργοπόταμος" το 3ο Μνημόνιο, η υποταγή στα κελεύσματα του Σόιμπλε, η εκχώρηση του εθνικού πλούτου για 99 χρόνια, οι φόροι, οι κομμένες συντάξεις, οι πλειστηριασμοί! Και το χειρότερο. Τον χειροκρότησαν οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι γλύφτες και αριβιστές πρώην ΠΑΣΟΚ».
«Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ο κ Καμμένος είναι δειλός και τραμπούκος.

  Ο κ. Καμμένος, έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS και μάλιστα, δύο φορές.

  Έχει καταδικαστεί ως υβριστής και συκοφάντης.

  Παρά ταύτα, και κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Βουλή, επανέφερε την υπόθεση των CDS.

  Κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ” επάγγελμα να ασχημονεί.

  Ο κ. Καμμένος, είναι δειλός και τραμπούκος.

  Στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά. Για να αποκρύψει την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία.

  Όμως, είναι εταίρος και υπουργός της Κυβέρνησης.

  Ο κ. Τσίπρας, θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη;

  Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της «πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς»;

  Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;

  Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιόν κάλεσε «να επιστρέψει στο σπίτι του», δηλαδή στη ΝΔ, όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;

  Κι όλα αυτά, εν μέσω μίας σημαντικής κοινοβουλευτικής διαδικασίας και εξαιρετικά κρίσιμης περιόδου για τη χώρα που απαιτεί αλήθειες, ήθος και συναινέσεις.

  Ντροπή.

 2. Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!
  Έκθεση του ΔΝΤ

  Τον Αύγουστο του 2009 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην ετήσια του έκθεση «Άρθρο ΙV», που κάνει για όλες τις χώρες, αποφασίζει και αυτό με τη σειρά του να χτυπήσει το καμπανάκι με τον πιο ηχηρό τρόπο.

  Ο Ολλανδός εισηγητής της έκθεσης Μπομπ Τράα, ειδικός σε στατιστικά θέματα χρέους, αναφέρει μεταξύ των άλλων προβλημάτων της οικονομίας το συνεχές αυξανόμενο χρέος της χώρας, την απώλεια ανταγωνιστικότητας και το μεγάλο έλλειμμά της.

  *Όταν στο υπουργείο Οικονομικών βλέπουν το προσχέδιο της έκθεσης αντιδρούν έντονα και ζητούν να μη δημοσιευθεί ό,τι αρνητικό υπάρχει σχετικά με την Ελλάδα και την αδυναμία της να βγει στις αγορές, καθώς και ό,τι σχετιζόταν με το ρίσκο της μετάδοσης της ελληνικής κρίσης στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης (τα δύο μόνα στοιχεία που είχε δικαίωμα η Ελλάδα να παρέμβει).

  Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!
  2 . Έκθεση του ΔΝΤ τον Αύγουστο του 2009
  Οντως η έκθεση βγαίνει με μερικές αναφορές σβησμένες. Ομως και γι’ αυτούς που δεν ήταν εξοικειωμένοι με τις εκθέσεις του ΔΝΤ, ο Τράα δημοσιεύει και μία συμπληρωματική που μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το υπουργείο Οικονομικών. Γιατί εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «αν η Ελλάδα ήταν εταιρεία, θα ήταν χρεοκοπημένη» καθώς τα έξοδά της ήταν κατά 51 δισ. περισσότερα από τα έσοδα.

  Σχόλιο ΝΒ: Τι άλλο πιο καθαρό και πιο σαφές απο την ετήσια έκθεση του ΔΝΤ, το οποίο με πρόσκληση της κυβέρνησης Καραμανλή βρίσκεται στην Ελλάδα συνεχώς απο τις αρχές του 2005, συμβουλεύοντας και προτρέποντας σε αλλαγή πορείας της οικονομίας.
  Όμως Αλογοσκούφηδες, Σαμαράδες και Παυλόπουλοι και Καμένοι εντελώς,
  =======================================================
  είχαν κατά »νού» την επόμενη ημέρα.

  =Έπρεπε να συνεχιστεί η παραπλάνηση της Ευρώπης και των Ελλήνων ψηφοφόρων για την χρεοκοπία που ερχόταν.
  =Έπρεπε να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο της πολιτικής εξόντωσης Παπανδρέου, που θα »ταυτιζόταν» με την ευθύνη της χρεοκοπίας της χώρας

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.