Neo

Περιγράφοντας το διακύβευμα των επόμενων εκλογών...

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του, καθώς η κυβέρνηση περνά δύσκολες μέρες και δεν περισσεύει κανείς από την πρώτη γραμμή.
dragasakis

Μετά την εκδήλωση για τη διαφθορά, ο Γιάννης Δραγασάκης μίλησε χθες το βράδυ σε κομματική εκδήλωση στο «Τριανόν», στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου στον ΣΥΡΙΖΑ. Και απ’ όσα είπε, ξεχώρισε μία φράση: «Η κυβέρνηση προχωρά, θα εξαντλήσει την θητεία της το 2019 και θα διεκδικήσει την τετραετία για τη διαμόρφωση της νέας μεταμνημονιακής Ελλάδας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Δραγασάκης. Μάλιστα, όσα είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν ήταν απλώς μία προσπάθεια να εκπέμψει πολιτική σταθερότητα, αλλά ουσιαστικά περιέγραψε το διακύβευμα των επόμενων εκλογών, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στον στρατηγικό προγραμματισμό του Μαξίμου. Όντως, λοιπόν, εδώ και καιρό, από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τη μεγάλη απόφαση να εφαρμόσει το Μνημόνιο για να βγει η χώρα από την κρίση, στόχος του πρωθυπουργού είναι να πετύχει το πρόγραμμα, να έρθει η ανάκαμψη και όταν θα εξαντληθεί ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης, να διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την μεταμνημονιακή Ελλάδα. Και αυτό ακριβώς αποκάλυψε χθες ο Γιάννης Δραγασάκης. Βεβαίως, η πολιτική είναι άθλημα απρόβλεπτο και ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι η κυβέρνηση θα αντέξει ως το 2019. Αν, αντέξει, πάντως, θα ξέρουμε το διακύβευμα των επόμενων εκλογών…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Αυτή η στρατηγική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να θέλουν να μας περάσουν την ιδέα οτι έκαναν το παραμικρό στα δυό χρόντα της διακυβέρνησης τους για την ώθηση της πολιτικής ηθικής και την οποιανδήποτε πρόοδο στην κοινωνία μας ή την καθημερινή ζωή των πολιτών , ειναι μια χιλιοειπωμένη καραμέλα που δείχνει πόσο απέχει η ρητορική τους από την πραγματικότητα .

  Μεχρι τώρα εχουν αποδομήσει τις με τόσο κόπο, θησείες και κομματικο ή προςωπικό πολιτικό κόστος θεσπισμένες από την διακυβέρνηση της περιόδου 2009–2011 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ.
  ΔΙκαιοσύνη , ΑΣΕΠ, ΕΣΡ , συνήγορος του Πολίτη, συνήγορος του καταναλωτή , παρατηρητη Δημόσιας ΔΙοικησης , Επιτροπή ανταγωνισμού ….. Ολα καταρρακωμένη και διαβρωμένα από την καταστρεπτικές ενέργειες και τις κομματικές πολιτικές μανούβρες του ΤΣΙΠΡΑ και των λοιπών συμμοριτών του κονγκρέσσου της Αιγινας.

  Μεχρι τώρα αγωνίζονται μονον για το πως θα τυρήσουν τους όρους του τρίτου δικού τους μνημονίου για τα ψιλο-δανεικά που έλαβαν αφού ξεβράκωναν στην κυριολεξία ολους τους Ελληνες . Θεωρούν μόνον σταθερότητα, πολιτική ηθική , οικονομική και πνευματική άνοδο, το οτι ο Τσοπρας τους δεν φορεί γραβάτα ! Η απόλυτη Ξεφτήλα !

  Η δε σημερινη συναντηση του πρωθυπουργού με τις κεφαλές των ανώτατων δικαστών της χώρας μας , ύστερα από ην Ξεφτήλα του ΣτΕ να μην γνωμοδοτεί , εστω και με τα κομματικά χρωματιστά γυαλιά τους , ΑΝ ΔΕΝ πάρουν αντίδωρα , σαν αυτό της μη μείωσης των μισθών τους.
  Τώρα τι λέτε σεις πολίτες Έευθεροι ( ;) Ελληνες !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.