ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΗΜΑ

Πεταλωτής: Χαμηλότερη των προσδοκιών η συζήτηση για τη διαπλοκή

Χαμηλότερη των προσδοκιών της εποχής η συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά , δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Γιώργος Πεταλωτής, ασκώντας έντονη κριτική στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και στην αντιπολίτευση.

«Οι δήθεν αποκαλύψεις ονομάτων και διευθύνσεων, όπως προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας, οδήγησαν τελικά στην απόκρυψη των ουσιαστικών ζητημάτων που άπτονται της διαφθοράς και της διαπλοκής στη χώρα μας. Οι κοινοτοπίες, που επαναλήφθηκαν εν πολλοίς και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, απέκρυψαν αυτό ακριβώς που έπρεπε να αναδειχθεί. Ότι τη μάχη κατά της διαφθοράς την αποδεικνύεις, δεν την επικαλείσαι απλώς ωραιοποιημένα», ανέφερε το στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ και υπενθύμισε αναλυτικά τα μέτρα διαφάνειας που εφάρμοσε η κυβέρνηση Παπανδρέου.

«Τέτοιες συζητήσεις θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες, αν το αντικείμενο τους ήταν πράγματι οι θεσμοί και όσα τους ταλανίζουν, αντί της εκατέρωθεν ενίσχυσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με λάσπη στον ανεμιστήρα. Αν γινόντουσαν με ειλικρίνεια για την παραγωγή συμπερασμάτων και ενισχυτικών πολιτικών για την Διαφάνεια και τη Δημοκρατία», επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εδώ καταπατείται και κουρελιάζεται ο θεσμός της Δικαοσύνης στην Πατρίδα μας , κύριε Πεταλωτη !

    Τον θεσμό της Διαφάνειας , της Διαύγειας και των όσων αλλων υπερ των θεσμών και των ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ έφερε η δική σας διακυβέρνηση 2009-2011 ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ´αυτά τα σημερινά κοράκια της εξουσίας ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.