ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ

Πέθανε ο Κώστας Τριβέλλας

Πέθανε  σε ηλικία 85 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Τριβέλλας.
triv

Ο εκλιπών διετέλεσε για περίπου 7 χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (1991-1997) και επί των ημερών του η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου (1994 στις ΗΠΑ).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Γεννήθηκε το 1931 στο Μαρούσι και έκανε τα πρώτα παραγοντικά του βήματα ως μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου της γενέτειράς του. Επί 19 χρόνια ήταν πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και το 1991 εξελέγη πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του οποίου πριν ήταν μέλος. Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ το 1993 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1997.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του ενώ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία από τον αναπληρωτή πρόεδρό της Μιχαήλ Τζανόπουλο και μέλη της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τριβέλλα θα γίνει την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 14:30 από τον ιερό ναό της Μητροπόλεως Αμαρουσίου.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.