Neo

«Πήρε πάνω του» τον Παππά

Τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την αναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, αρκετοί… εχθροί του υπουργού Επικρατείας διακινούσαν «πληροφορίες» που ήθελαν τον Νίκο Παππά να «πληρώνει την νύφη» σε περίπτωση που το ΣτΕ καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο διαγωνισμός ήταν αντισυνταγματικός.

Βεβαίως, ο Neo είχε προϊδεάσει τους αναγνώστες του ότι τέτοιο βαρύ κλίμα στο Μαξίμου δεν υπάρχει, καθώς ό,τι έκανε ο υπουργός Επικρατείας ήταν σε απόλυτη γνώση του πρωθυπουργού και είχε το «πράσινο φως» του Αλέξη Τσίπρα για κάθε βήμα της διαδικασίας.

Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, φρόντισε να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει ακάλυπτο τον υπουργό Επικρατείας. Μιλώντας χθες στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στήριξε απολύτως τον Νίκο Παππά, υπογραμμίζοντας ότι «η μάχη για τις τηλεοπτικές άδειες δεν είναι μάχη ενός μόνο υπουργού, αλλά μάχη μιας
ολόκληρης παράταξης». Επίσης, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για κεντρική κυβερνητική απόφαση –και, μάλιστα, στρατηγικού χαρακτήρα- λέγοντας ότι «για πρώτη φορά, υπήρξε κυβέρνηση που αγνόησε τις απειλές μιντιαρχών» που «δεν είχαν μάθει να περνούν από το ταμείο, να είναι ίσοι με τους υπόλοιπους πολίτες». Με άλλα λόγια, φρόντισε να φρενάρει εν τη γενέσει τους σενάρια περί αντικατάστασης του Νίκου Παππά, παίρνοντας… πάνω του ό,τι έχει γίνει ως τώρα αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 18:50 24/10/2016

    Αφού πήρε πάνω του τον φασίστα Παππά, να πάρει και τον πούλο να σηκωθεί να φύγει ο ανίκανος, ο πολιτικός απατεώνας, που μας βουλιάζει είκοσι μήνες τώρα.

  2. Μιά φάρσα, αυτή της δήθεν καταπολέμησης της διαπλοκής με έναν Τσιπρικό πρωτότυπο τρόπο που γίνεται διαφθορά , η διαφθορά των βοσκοτόπων !
    Εξελήχθηκε σε τραγωδία όπου δυνατόν να βλάψει και την αξιοπιστία του ανώτατου Δικαστηρίου που διαχειρίζεται την υπόθεςη αυτήν, όπως έβλαψε την αξιοπιστία του Προέδερου της με αυτά που εξεστόμισε γιά την αναβολή της πριν λίγο καιρό .

    Ο Τσίπρας λοιπόν με τις αποφάσεις του που αποβλέπουν αποκλειστικά στην διατύρηση της καρέκλας του γίνεται η Μαρία η Πενταγιώτισσα που στο ρόσωπό της «»σφάζονται παλικάρια «.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.