ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστική αποκάλυψη

Πύρρος Δήμας: Η γυναίκα μου διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι

Ο Πύρρος Δήμας  μίλησε για πρώτη φορά για τη μάχη της γυναίκας του κατά του καρκίνου αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκε από την πολιτική.
dimas

Όταν ρωτήθηκε από την «Καθημερινή» γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του).

Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...».

«Τώρα», συνεχίζει «διαπιστώνω εχθρότητα. Πρόσφατα, μας έστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να αξιολογήσουμε τους καθηγητές φυσικής αγωγής που παίρνουν κάθε χρόνο απόσπαση ως προπονητές στα σωματεία μας. Στείλαμε έξι. Εκοψαν τον πρώτο και τον δεύτερο! Δηλαδή τους άριστους. Αξιολογείς και κόβεις τους δύο καλύτερους; Γιατί; Στη ζωή μου προχώρησα γιατί έλεγα άσε τους μικρούς να γίνονται μικρότεροι και τα άφηνα πίσω μου όλα αυτά. Πρώτη φορά αντιδρώ γιατί ακούσαμε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια: ''γερμανοτσολιάδες'', ''στα τέσσερα''... Την εποχή του δημοψηφίσματος είχα δεχθεί επίθεση από λογαριασμούς στο facebook που ανήκαν κατά σειρά σε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσαυγίτες και Αλβανούς»

Πιστεύει ότι μέσα στην κρίση αναδύεται κάποια νέα πολιτική δύναμη; «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι νέος, δεν λέει “θα” και δίνει την εντύπωση ότι πραγματικά θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Βέβαια, για να αλλάξουν, για να μάθουμε να στηρίζουμε την αξιολόγηση και την αρχή ότι “προχωράει ο άξιος”, θέλει χρόνο. Είναι πολλές οι γενιές που μεγάλωσαν με “μαυρογιαλούρους”». Και συμπληρώνει: «Αρκεί να έχει στήριξη από το πολιτικό σύστημα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.