Neo

Πώς γίνεται Θόδωρε;

Την... απορία του για τη στάση που κρατά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος αναφορικά με την Κεντροαριστερά και το μέλλον της, εξέφρασε με ένα ειρωνικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Πώς γίνεται Θόδωρε να συμμετέχεις σε τραπέζια για την Κεντροαριστερά και ταυτόχρονα να καλείς σε συναγερμούς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;», ρώτησε σε ένα ρητορικό προφανώς ερώτημα.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό ότι ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ψήφισε ΝΔ και ως εκ τούτου μόνο παράλογο δεν είναι να οραματίζεται έναν τέτοιο ‘συναγερμό’ με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως …κεντροαριστερός μάλιστα -στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις, είσαι-μπορεί κάλλιστα να τα ‘παντρεύει’ αυτά τα δύο…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 11:45 24/10/2016

    Γίνεται και παραγίνεται , ω προιόν του κομματικού θερμοκηπίου, με ( και βενιζελικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα ) . Πρέπει να γίνεται ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ συζήτηση με όλους , εκτος Χ.Α. , και όχι να προβάλει τον Κούλη – ΕΚΕΙ την πατάει ο Πάγκαλος ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ – , και να κάνει συζήτηση αλλά γιά ΑΝΤΙΠΕΛΑΤΕΙΑΚΑ με όποιον αυτονομάζεται «κεντροαριστερά, σοσιαλδημοκρατία» κ.λπ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.