ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθερος υπό όρους ο ανήλικος

Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για βιασμό και ληστεία στο ΑΠΘ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους σε τακτικό ανακριτή, δύο από τους τρεις φερόμενους ως δράστες της επίθεσης που καταγγέλθηκε από 23χρονη και τον 20χρονο φίλο της, σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν ένας 20χρονος κι ένας 27χρονος, ενώ ο 17χρονος συγκατηγορούμενός τους, λόγω ανηλικότητας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η επιμέλειά του αποφασίστηκε να ανατεθεί στην Υπηρεσία Ανηλίκων.

Οι κατηγορούμενοι κατάγονται κατά περίπτωση από τη Συρία και την Αλγερία και αντιμετωπίζουν τις πράξεις του ομαδικού βιασμού, της ληστείας, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών κ.ά. Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού λήστεψαν τους δύο νεαρούς, στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταγγελία, η Αστυνομία εντόπισε τους τρεις άνδρες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου κατά την αστυνομική έφοδο, βρίσκονταν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, ενώ από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία φαίνεται ότι προορίζονταν για διακίνηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.