ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός

Προς αποχώρηση ο Πασιένσια, λόγω του προβλήματος υγείας

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος επιθετικός, Γκονσάλο Πασιένσια, καθιστά αμφίβολο το μέλλον του στον Ολυμπιακό.
pacienca

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην καρδιά ο Γκονσάλο Πασιένσια είναι πιθανό να τον στείλει στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος επιθετικός αισθάνθηκε αδιαθεσία σε προπόνηση των Πειραιωτών την περασμένη εβδομάδα και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία έδειξαν πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο όμως δεν είναι ικανό να του στερήσει τη δυνατότητα να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν προβληματιστεί από τις εξελίξεις και βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για το τι θα κάνουν με τον Πασιένσια και αν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Βέβαια και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μη θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό όχι γιατί έχει κάποιο πρόβλημα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά γιατί θέλει να μείνει κάποιο διάστημα εκτός ποδοσφαίρου ώστε να παρακολουθήσει καλύτερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να αποφασίσει τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.