ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για την ποινική δίωξη σε βάρος του

Προσπάθεια στοχοποίησής του καταγγέλλει ο Κοντομηνάς

Για προσπάθεια στοχοποίησής του, που συνδέεται με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, κάνει λόγο ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς με αφορμή την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
kontominas

Σύμφωνα με τον κ. Κοντομηνά, η εξέλιξη αυτή «αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτόγνωρη κατάλυση της πολυϕωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ».

Η ανακοίνωση του κ. Κοντομηνά:

Σε απάντηση των σημερινών δημοσιευμάτων περί διώξεώς μου για ϕοροδιαϕυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που με προσβάλλουν βάναυσα και καταπατούν το τεκμήριο αθωότητάς μου, θέλω να δηλώσω τα εξής.

1. Στο πλαίσιο ελέγχου μου, εξ αϕορμής και μόνο της κατάϕωρα κατασκευασμένης σύνδεσης του ονόματός μου με τη λίστα LAGARDE (ενόσω έχει αποδειχθεί ότι ουδέποτε διατηρούσα λογαριασμούς στην HSBC Γενεύης), το ΚΕΦΟΜΕΠ υπό την ηγεσία του απομακρυνθέντος κ. Μασίνα, εξέτασε ως μη δικαιολογημένες καθ’ όλα νόμιμες και ϕορολογημένες συναλλαγές εταιρειών μου ύψους περί τα 100 εκ. ΕΥΡΩ. Σε συνέχεια ο έλεγχος ακύρωσε σε ποσοστό 70% το αρχικό ποσό.

2. Ήδη σήμερα έχω προσϕύγει ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων, την κρίση των οποίων περιβάλλω με την πλήρη εμπιστοσύνη μου, για να επανεξετάσουν το σύνολο των εξηγήσεων και παραστατικών που αποδεικνύει την πλήρη νομιμότητα και διαϕάνεια των ϕορολογημένων ήδη συναλλαγών μου.

3. Η ποινική μου δίωξη, την δεδομένη στιγμή, ξεκάθαρα εντάσσεται στην προσπάθεια στοχοποίησής μου, εν σχέσει προς τις τρέχουσες εξελίξεις στην αδειοδότηση των καναλιών και αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτόγνωρη κατάλυση της πολυϕωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.