Neo

Ψάχνουν… τις «πρωτοβουλίες» Λαφαζάνη για δραχμή και έξοδο από το ευρώ!

Μπορεί χθες ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας να διέψευσε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που υποστήριζε ότι ο ίδιος είχε ρωτήσει ρώσο τραπεζίτη αν… μπορεί να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία, ωστόσο ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι σχετικές αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αποκαλύψεις στο βιβλίο των δύο γάλλων δημοσιογράφων σχετικά με τις εκμυστηρεύσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Φρανσουά Ολάντ για εκτύπωση δραχμής στη Ρωσία δεν άρεσαν καθόλου στον Αλέξη Τσίπρα, αφού θέλει να αφήσει πίσω του το πρώτο 8μηνο της διαπραγμάτευσης και να καταστήσει ανεπίκαιρο το αίτημα της ΝΔ για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για να διερευνήσει αν υπήρξε… «σχέδιο Β».

Όμως, το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών κατέδειξε στο Μαξίμου ότι την επίμαχη περίοδο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που ήταν –και παραμένει- φανατικός θιασώτης της εξόδου από το ευρώ, έκανε… διερευνητικές συζητήσεις με διαφόρους. Ως εκ τούτου, κυβερνητικοί επιτελείς ψάχνουν… πού αλλού θα μπορούσε να έχει μιλήσει ο τότε υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για να προλάβουν νέες αποκαλύψεις!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.