ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Σύλληψη διακινητών ναρκωτικών στην Πυλαία - Κατασχέθηκαν 60 κιλά κάνναβης

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών και στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες στην περιοχή της Πυλαίας, ένας 48χρονος και ένας 46χρονος έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή του 48χρονου, καθώς και σε έρευνα στην οικία του και σε δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 60 κιλών και 116 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, 61 χαρτοκιβώτια και μονωτικές ταινίες και ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.

Στην κατοχή του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο πριν τη σύλληψή του από τον 48χρονο, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, για απάτη και ψευδή καταμήνυση.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.