ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 20χρονος για παιδική πορνογραφία

'Ενας 20χρονος συνελήφθη από την αστυνομία κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, πορνογραφικές παραστάσεις και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της μητέρας 12χρονης στις Αρχές, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης, που συνομιλούσε με την κόρη της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την έπεισε να του αποστείλει γυμνές της φωτογραφίες, προσποιούμενος ότι είναι συνομήλικος της.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο δράστης δημοσίευσε τις φωτογραφίες στην ίδια ιστοσελίδα, ενώ επιπλέον απειλούσε την ανήλικη με νέα δημοσίευση, προκειμένου να του αποστείλει και άλλες φωτογραφίες.Τα παραπάνω τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας εισαγγελίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.

Μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 20χρονου σε οικία σε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, με αποτέλεσμα και τη σύλληψη του. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες κάρτες SIM, τα οποία θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.