MEDIA

«Ρεσιτάλ Κουκουεδολογίας»

Σκληρή κόντρα μεταξύ Ριζοσπάστη και Εφημερίδας των Συντακτών για τον Χ. Φλωράκη

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του «Ριζοσπάστη» και της «Εφημερίδας των Συντακτών» με αφορμή το ένθετο αφιέρωμα της δεύτερης στον Χαρίλαο Φλωράκη.

Ο «Ριζοσπάστης» φιλοξενεί σήμερα ένα σχόλιο υπό τον τίτλο «Ρεσιτάλ Κουκουεδολογίας!» όπου και ασκεί κριτική στο αφιέρωμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το Φλωράκη, το οποίο  κυκλοφόρησε σήμερα.

Ο «Ριζοσπάστης» υποστηρίζει ότι το αφιέρωμα παρουσιάζει μια καρικατούρα του Χαρίλαου Φλωράκη και ακολουθεί τη μέθοδο «βλογάμε τους πεθαμένους για να θάψουμε τους ζωντανούς» με στόχο «να επιτεθούν στην προσπάθεια που κάνει το κόμμα να μελετήσει την Ιστορία του, να βγάλει συμπεράσματα». Υπόσχεται μάλιστα πιο εμπεριστατωμένη απάντηση στο αυριανό φύλλο.

Εκ μέρους της «Εφημερίδας των Συντακτών» απαντά ο - εκ των επιμελητών της έκδοσης για τον Φλωράκη -Γιώργος Πετρόπουλος μέσω facebook. 

Ο δημοσιογράφος παραθέτει ολόκληρο το δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη», προαναγγέλλει απάντηση μέσω της εφημερίδα και προσθέτει:

«Προκύπτει όμως ένα ερώτημα: Που βρήκε το ΚΚΕ το ένθετο για το Χαρίλαο από τη στιγμή που αυτό δεν υπήρχε στην αγορά; Κι αφού το βρήκε με... πλάγιο τρόπο γιατί τόση πρεμούρα να μας απαντήσει; Γιατί αυτοκαρφώθηκαν ότι χρησιμοποιούν αθέμιτες μεθόδους;».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.