ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάσχει από οστεοχόνδρινο κάταγμα

Σοκ στην ΑΕΚ: Έως δύο μήνες εκτός δράσης ο Λέσκοτ

Στην Αγγλία θα μεταβεί ο Τζόλεον Λεσκοτ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατο.
llescot

Ο Άγγλος σέντερ μπακ της AEK υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί οστεοχόνδρινο κάταγμα γόνατος και ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Την επέμβαση θα αναλάβει εξειδικευμένος γιατρός ο οποίος τον είχε κουράρει πριν από χρόνια, όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο όμως ήταν πολύ σοβαρότερο.

Σαφείς εκτιμήσεις για το διάστημα απουσίας του δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί ίσως και δύο μήνες. Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό μετά την αρθροσκόπηση, προκειμένου να διευκρινιστεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Πάντως, δεδομένο είναι μόνο ότι θα χάσει την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα (17/10) .

Η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη που θα αναχωρήσει πιθανότατα αύριο.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα δώσει αύριο φιλικό αγώνα με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν υπολογίζονται ο Λέσκοτ, ο Αλμέιδα που αναρρώνει σταδιακά, οι Σιμόες, Βάργκας (έκαναν θεραπεία σήμερα) και οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Τζανετόπουλος, Μπάρκας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.