ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο»

Στ. Θεοδωράκης: Πολιτική λύση για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέπτυξε την πρόταση του Ποταμιού για τις  τηλεοπτικές άδειες στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
theod

Μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε: «Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία και περισσότερη διαφάνεια των οικονομικών των καναλιών. Αυτή είναι η πρόταση που κάναμε στον πρόεδρο της Βουλής και θα κάνουμε και σε όλους του πολιτικούς αρχηγούς».

«Φοβάμαι ότι βρισκόμαστε σε ένα αδιέξοδο και η λύση θα πρέπει να είναι πολιτική και όχι δικαστική. Θα πρέπει δηλαδή η κυβέρνηση να καταλάβει ότι έχει κάνει ένα λάθος, να σεβαστεί την ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση, για περισσότερο ελληνικό πρόγραμμα και να ξανασυζητήσει με το Κοινοβούλιο μία νέα νομοθετική ρύθμιση. Ο κ. Βούτσης, βέβαια, υπερασπίστηκε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα η ελληνική κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι ανοιχτός στο να συζητήσουμε τις επόμενες μέρες, ανάλογα και τις αποφάσεις για τη σύνθεση του ΕΣΡ και πιθανές νέες αποφάσεις», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.