ΚΟΣΜΟΣ

Θα τη συνοδέψει σε προεκλογική της εκστρατεία

Στο πλευρό της Χίλαρι η Μισέλ Ομπάμα

Καθώς πλησιάζουμε προς την 8η Νοεμβρίου, η προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον προεδρικής υποψηφίου των Δημοκρατικών προσδίδει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα στη Βόρεια Καρολίνα, σχολιάζει το CNN.

Έτσι, η πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, μαζί με την πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά, μαζί, προεκλογική εξόρμηση στη Βόρεια Καρολίνα την Πέμπτη. Η συγκεκριμένη πολιτεία έχει χαρακτήρα “εκλογικού άσου” για τον Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συμβούλων της Χίλαρι Κλίντον.

Οι δύο πρώτες κυρίες των ΗΠΑ (μία πρώην και μία νυν) θα συμμετέχουν μαζί σε προεκλογική εξόρμηση που θα πραγματοποιηθεί στο Γουίνστον-Σάλεμ, σύμφωνα με τον Μπράιαν Φάλον, εκπρόσωπο της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον.

Η πολιτική στρατηγική της Κλίντον για τη Βόρεια Καρολίνα δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα υψηλό ποσοστό ψήφων από τους Αφροαμερικανούς, αλλά και τους Λατίνους ψηφοφόρους, μαζί με τους λευκούς ψηφοφόρους που έχουν κολεγιακή εκπαίδευση. Η αναφερόμενη πολιτεία είχε ψηφίσει για τον (τότε) Γερουσιαστή Μπαράκ Ομπάμα το 2008, ενώ την κέρδισαν οι Ρεπουμπλικάνοι το 2012.

Σύμφωνα με το CNN, οι εμφανίσεις της Μισέλ Ομπάμα στην προεκλογική εκστρατεία της Κλίντον έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη προσοχή από οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή στην προεκλογική κινητοποίηση των Δημοκρατικών υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

“Νομίζω ότι εξελίσσεται στο μυστικό μας όπλο, που γίνεται γνωστό μέσω της προεκλογικής εκστρατείας. Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας για τις προεκλογικές εκδηλώσεις στις οποίες είναι διαθέσιμη να λάβει μέρος. Η ομάδα της μας εκπλήσσει με τη διαθεσιμότητά της να συμμετέχει σε εκδηλώσεις και εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία προκειμένου να την έχουμε μαζί μας εκεί έξω. Πρόκειται για την απόλυτη σταρ,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φάλον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.