ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

«Κατρακύλα στον λαϊκισμό» διαπιστώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θα κάνουν μεγάλο κρότο όταν θα πέσουν…

Για «ψέμα πάνω στο ψέμα» κατηγορεί την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή του, ο πρωθυπουργός πήγε στη ΔΕΙ και είπε ότι έκανα όσα υποσχέθηκε… «Δεν μπορεί να κοιτάς τον άλλον στα ματιά και να λες ψέματα. Είναι όμως πάγια τακτική του», είπε μιλώντας στον Βήμα FM, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό πως αρέσκεται να μην απαντά στο δικό του αδίκημα και να το επιστρέφει στον συνομιλητή τους ως δικό του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παρατήρησε πως οι 153 κυβερνητικοί βουλευτές έχουν γίνει ‘μία γροθιά’, καθώς τους ενώνουν περισσότερα από ένα απλό ‘βουλευτιλίκι’, αφού «έχουν βάλει και τους φίλους ή συγγενείς τους στο Δημόσιο». Σε αυτή την ‘πολυεπίπεδη εξάρτηση’ απέδωσε την απόφασή τους να το πάνε μέχρι τέλους, προβλέποντας όμως ότι θα κάνουν μεγάλο …κρότο όταν θα πέσουν. «Ξέρουν ότι έχουν πει ψέματα, ότι έχουν ξεγελάσει την κοινωνία και ότι ο κρότος τους όταν θα πέσουν θα είναι πολύ μεγάλος και θέλουν να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτοί που πίστεψαν στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάρα πολλοί και θα τους βρουν απέναντι τους όταν πάψουν να είναι βουλευτές. Αυτό συσπειρώνει τους 153 ακόμη περισσότερο και θα το πάνε μέχρι τέλους», είπε, ενώ δεν χαρίστηκε στην κυβερνητική παράταξη ούτε με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες.
Σχολιάζοντας τις αφίσες που έχουν κατακλύσει την πόλη με αφορμή το συνέδριο ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποστήριξε ότι ζούμε μια ‘επιστροφή στο παρελθόν’. «Βλέπεις παντού αφίσες του Τσίπρα, και χαρτιά του Σώρα που χαρίζει δάνεια. Πάνε μαζί αυτά. Είναι οι συνέπειες της κατρακύλας στο λαϊκισμό. Ο Τσίπρας είπε θα σας κόψω τα δάνεια και τώρα λέει ο Σώρας θα σας τα χαρίσω», είπε.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού, τέλος, επέμεινε στην άποψη της Σεβαστουπόλεως ότι το κόμμα δέχεται λάσπη από έμμισθα ‘τρολ’ και μπλόγκερ των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Δεν θα δεχτώ αντιπαράθεση με έναν κουκουλοφόρο του κράτους που το παίζει ελεύθερος πολίτης που λέει τη γνώμη του», είπε, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες που έχει ήδη εξαπολύσει περί …παρακράτους στην ενημέρωση, αλλά και δηλώνοντας στον αντίποδα ότι λέει ‘ναι’ στην επώνυμη αντιπαράθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.