ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχαρόπουλος: Δεν βγάζουν τετραετία

«Αυτή η κυβέρνηση δεν βγάζει τετραετία» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι όσα λέγονται από κυβερνητικά χείλη για εκλογές το 2019 «δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβούν με αυτή την πολιτική».
THEOHAROPOULOS

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών, λόγω της «αναποτελεσματικής πολιτικής» της κυβέρνησης, αν και όπως είπε, «η χώρα δεν μπορεί να πηγαίνει σε εκλογές τρίτη φορά μέσα σε 20 μήνες».

«Με αυτή την πολιτική που ασκείται το επόμενο θα είναι να χάσει και το ρόλο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν είναι η λύση στη χώρα να έχουμε μία νέα αυταπάτη, τον κ. Μητσοτάκη ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα, ότι θα έρθει και θα τα αλλάξει όλα με ένα νόμο όπως είπε και πρόσφατα», πρόσθεσε.

Εκτίμησε ακόμη ότι «δεν θα βγούμε από τα μνημόνια και από την κρίση αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε τολμηρές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις παντού, να λέμε αλήθειες με πολιτικό κόστος και ταυτόχρονα να έχουμε εθνική συνεννόηση στα μεγάλα, στα κρίσιμα και στους τομείς κοινωνικής πολιτικής».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εγώ υπήρξα υποστηριχτής του ΠΑΣΟΚ οταν δεν υπηρχε Θεοχαρόπουλος .
    Επομένως το παιδαρέλια αυτό δεν με εκφράζει , αντίθετα οτι και να πει μου φέρνει αναγούλα !

    Y.Γ. Γιαυτό συν το οτι το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ φέρνει πίσω τις. Ελπίδες και τα οράματα της. 3ης του ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Θα αγωνίζομαι μαζί του για. ΔΙκαιοσύνη !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.