ΚΟΣΜΟΣ

Καταζητούνται οι δράστες

Θύμα βιασμού διερμηνέας μέσα στη «ζούγκλα» του Καλαί

Θύμα βιασμού, μέσα στη «ζούγκλα» του Καλαί, έπεσε μία 38χρονη διερμηνέας η οποία συνόδευε δημοσιογράφο στον τεράστιο καταυλισμό μεταναστών.

Επρόκειτο «a priori» για τρεις μετανάστες σύμφωνα με τις δηλώσεις των θυμάτων, οι οποίοι αρχικά θέλησαν να κλέψουν το υλικό τους, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Μεταξύ 2.00 και 3.00 π.μ. (3.00 και 4.00 π.μ. ώρα Ελλάδας) ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας έκαναν ρεπορτάζ για λογαριασμό ενός γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού για τους ασυνόδευτους ανήλικούς στη «ζούγκλα» του Καλαί, όταν τους επιτέθηκαν τρεις Αφγανοί, στα όρια του καταυλισμού, ανέφερε η εισαγγελία της Μπουλόν-σιρ-Μερ.

Στη συνέχεια, ένας από τους τρεις ανάγκασε τη διερμηνέα σε σεξουαλική επαφή μαζί του υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ οι άλλοι δύο κρατούσαν σε απόσταση, επίσης υπό την απειλή μαχαιριού, τον 42χρονο ανεξάρτητο δημοσιογράφο.

Όταν αφέθηκαν, ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του Καλαί και στη συνέχεια η διερμηνέας, 38 ετών, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, έλαβε ιατρική φροντίδα. Οι τρεις δράστες καταζητούνται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.