ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα ανοίγουν για τα προσφυγόπουλα

Το πλαίσιο υποδοχής και εκπαίδευσης των παιδιών προσφύγων βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης, σήμερα, Σάββατο, στο ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής (ΙΕΠ).

Παρόντες ήταν ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιάννης Παντής και ο προέδρος του ΙΕΠ, Γεράσιμος Κουζέλης και περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης.

Η συνάντηση είχε στόχο την επιμόρφωση και ενημέρωση των συντονιστών εκπαίδευσης στις Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ), που θα λειτουργήσουν σε έξι κέντρα φιλοξενίας της χώρας. Υπενθυμίζεται, ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς για τα προσφυγόπουλα σε ΔΥΕΠ και είκοσι σχολεία της επικράτειας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ELLHNAS. 22:48 08/10/2016

    Τι ξεφτύλα είναι αυτή.Η βρώμικη, προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του Τσίπρα, του Καμμένου και του Φίλη, απαιτούν και στέλνουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία που έχουν πληρώσει οι Έλληνες φορολογούμενοι μαζί με τα δικά τους παιδιά τους.Εγκυμωνούν κίνδυνοι για μεταδοτικές ασθένειες που έφεραν μαζί τους αυτά τα παιδιά, όπως και άλλα προβλήματα αφού οι Μουσουλμάνοι έχουν διαφορετική σκέψη, κουλτούρα και θρησκεία και είναι επιθετικοί από την φύση τους.Την ίδια στιγμή τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδωτικά σχολεία μαζί με τα παιδιά του εφοπλιστικού, βιομηχανικού και επιχειρηματικού Ελληνικού κεφαλαίου.Αυτό και άν είναι αλητεία και υποκρισία Συριζέικη και Ανελίστικη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.