Neo

Τι ψιθύρισε ο Καραμανλής στον Σαμαρά!

pp

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Κάποια στιγμή ενώ μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο Κώστας Καραμανλής γύρισε προς το μέρος του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ψιθύρισε κάτι στο αυτί του.

Τον Κώστα Καραμανλή «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός και ήδη γράφονται πολλά στο διαδίκτυο για το τι πραγματικά είπε ο πρώην πρωθυπουργός. Επικρατέστερη ατάκα φέρεται να είναι: Έχω βαρεθεί  να βαράω παλαμάκια.


Μετά βεβαιότητας όμως την πραγματικότητα ξέρει μόνο ο Αντώνης Σαμαράς.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΝΜ 12:10 05/10/2016

  ΠΟΝΤΑΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΟΙ…ΚΑΡΑΜΑ(Ν)ΛΑΚΗΔΕΣ !!!!
  Η είδηση αυτή έχει ιδιαίτερη μεγάλη και χρονική αξία, αφού με τα στοιχεία που παρουσιάζονται σήμερα η ελληνική τράπεζα που αγόρασε CDS είναι κρατική και πρόκειται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
  Οπως αποκαλύπτεται, ο τέως πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης είχε αγοράσει ασφάλιστρα. Κινδύνου, στις 9 Αυγούστου 2009, για να ασφαλίσει τα ελληνικά ομόλογα της τράπεζάς του.
  Ολες οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αξίας περίπου 50 δισ. ευρώ.
  Με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια οι ελληνικές τράπεζες θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα ομόλογά τους αγοράζοντας ασφάλιστρα.
  Οταν όμως μία ελληνική τράπεζα αγοράσει προστασία (CDS) είναι σαν να αμφισβητεί την ίδια τη φερεγγυότητα του ελληνικού κράτους, δείχνοντας ότι πιστεύει εμμέσως στη χρεοκοπία του.

  Η Κρατική Τράπεζα ,επί κυβερνήσεως Καραμανλή και…Καμμένου ‘’επαιξε’’ τον Αύγουστο του 2009, θεωρώντας σίγουρη ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας.

 2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

  ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ
  ======================
  Οι εξηγήσεις και τα κενά του κυρίου Προέδρου
  Η τρικυμιώδης πορεία του κ. Κεδίκογλου, η στάση της κυβέρνησης και οι επιστολές
  BHMA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/05/2007, 00:00

  Οι καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί κατά του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρ. Κεδίκογλου ενδεχομένως να αποδειχθούν υπερβολικές.
  Αυτό που θα μείνει όμως είναι το πλήγμα στον θεσμό ¬ ο κ. Κεδίκογλου συνταξιοδοτείται στις 30 Ιουνίου ¬ και στην αξιοπιστία των δικαστών.
  Και το μεγαλύτερο μυστικό, που φαίνεται να μένει αναπάντητο, αλλά όχι χωρίς επιπτώσεις για αυτούς που το… κρύβουν, δεν θα αφορά πρωτίστως τον κ. Κεδίκογλου αλλά την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Κ. Καραμανλή.
  Διότι είναι τόσο έντονη η προσπάθεια της κυβέρνησης να τον καλύψει με κάθε τρόπο ώστε πολλοί δεν βρίσκουν πλέον άλλη εξήγηση:
  «Προφανώς υπονοείται υπόγεια συμφωνία αμοιβαίας σιωπής» παρατηρούν, για να εξηγήσουν την επιλογή της κυβέρνησης να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για την υπόθεση του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ούτε καν για να αποδείξει ότι αδίκως εγκαλείται εκείνη για την επιλογή της στο πρόσωπό του και εκείνος για την πολιτεία του και τις δραστηριότητες του 29χρονου γιου του Φαίδωνα.
  Τα κόμματα της αντιπολίτευσης τον καλούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων
  δεν άρχισε ποτέ έρευνα,

  αν και το ζήτημα συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη συνάντηση που είχε ο επικεφαλής της κ. Ηλ. Αργυρός με τον πρόεδρο της Εθνικής Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κ. Γ. Ζορμπά. Ο κ. Κεδίκογλου διαβιβάζει συνεχώς μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης απαντητικές επιστολές στις ερωτήσεις που κατατίθενται στη Βουλή.
  Αλλά την επομένη διαπιστώνεται ότι περιέχουν παραλείψεις και αντιφάσεις
  με αποτέλεσμα να προκαλούν νέες ερωτήσεις και εκείνες με τη σειρά τους άλλες απαντήσεις.
  Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.

  Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
  Ο κ. Φαίδων Κεδίκογλου γεννήθηκε το 1978. Φοίτησε στη Νομική Κομοτηνής, έκανε άσκηση τον κ. Στ. Σταματόπουλο,
  καθηγητή και αντιπρύτανη στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και απέκτησε άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος προ δύο ετών.

  Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών δεν έχει δηλώσει καμία παράσταση στα δικαστήρια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει ασκήσει μαχόμενη δικηγορία ούτε εισοδήματα προερχόμενα από συμβουλευτική δικηγορία.
  Παρ” όλα αυτά, στη δήλωση του 1998, όντας ακόμη φοιτητής, εμφανίζει εισοδήματα 28.090 ευρώ.

  Το επόμενο έτος, σε ηλικία 21 ετών, αυξάνει τα εισοδήματά του σε 132.061 ευρώ.

  Είναι η εποχή που ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου εκτινάσσεται.

  Τον Σεπτέμβριο του 1999 γίνεται το πρώτο κραχ. Ο δείκτης πέφτει και ανακάμπτει για σύντομο διάστημα λίγο πριν από τις εκλογές του 2000.

  Πώς ένας φοιτητής απέκτησε τόσες γνώσεις περί του χρηματιστηριακού παιγνίου;
  Και, κυρίως, πού βρήκε το κεφάλαιο να ξεκινήσει τις επενδύσεις του; Το ερώτημα αυτό το έθεσε και ο κ. Καρχιμάκης επισημαίνοντας ότι την τριετία 1999-2001 δήλωσε 205.515 ευρώ ως ποσά απαλλασσόμενα από τον φόρο.

  Τότε ήταν ανεπάγγελτος και δεν είχε αγοράσει ακόμη το σκάφος.
  Στην περιουσία του κ. Φαίδωνα Κεδίκογλου περιλαμβάνονται επίσης:

  * Ενα σκάφος μήκους 10 μέτρων και αξίας 153.000 ευρώ (τύπου Bavaria 330,
  έτος καθελκύσεως 2001), το οποίο αποκτήθηκε τον Μάρτιο του 2002.

  *Ο πατήρ Κεδίκογλου υποστηρίζει ότι το σκάφος αγοράστηκε με προκαταβολή 58.694 ευρώ και η εξόφλησή του έγινε σε 10 μηνιαίες δόσεις.

  * Ενα πολυτελές αυτοκίνητο, BMW cabrio διθέσιο. Το αυτοκίνητο εμφανίζεται στη δεύτερη επιστολή Κεδίκογλου, όπου διευκρινίζεται ότι αγοράστηκε με δάνειο τις δόσεις του οποίου καταβάλλει ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια.

  Μεγάλες διαφορές προέκυψαν από τη σύγκριση των δύο επιστολών σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία του 29χρονου δικηγόρου.
  Αρχικώς είχε εμφανιστεί ένα οικόπεδο έκτασης 593,50 τ.μ. εντός οικισμού στην Ποσειδωνία της Σύρου, το οποίο αγοράστηκε το 2002 αντί 36.470 ευρώ.

  Το 2004 εξεδόθη άδεια για την ανέγερση κατοικίας. Κατόπιν αποκαλύφθηκε η αγορά και ποσοστού 30% ενός οικοπέδου 6.215 τ.μ. στον Μέγα Πλατύ Γιαλό, επίσης στην Ποσειδωνία.

  *Σε αυτό το οικόπεδο χτίζονται οι έξι πολυτελείς μεζονέτες, με δάνειο 300.000 ευρώ, το οποίο δεν έχει εξοφληθεί.

  «Τα εισοδήματα του γιου μου, που δηλώθηκαν νόμιμα, προέρχονται από την εκμετάλλευση επαγγελματικού σκάφους, από μισθώματα και από κέρδη από το Χρηματιστήριο.

  Οι συναλλαγές του στο Χρηματιστήριο αφορούσαν ελάχιστες μετοχές, κυρίως τραπεζών, όχι ποσότητες και οπωσδήποτε όχι μετοχές-«φούσκες»» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

 3. NB 11:24 05/10/2016

  ΤΙ ΣΑΜΑΡΑΣ- ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ -ΤΙ ΑΛΕΞΗΣ ΚαΜένος
  ====================================
  ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΔΩ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ!
  ================================
  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 , ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !
  ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΟΛ ΚΟΣΤΕΡ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!
  Κι όμως έχουμε κατοχή και κοινοβουλευτική δικτατορία! Μέρκελ οι γερμανοτσολιάδες σου θα πληρώσουν μια μέρα ότι δεινά έφεραν στον λαό μας και την πατρίδα μας!
  Ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου, αλλά είχε να συμβεί από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια – αν είχε συμβεί και τότε σε αυτή τη μορφή, γιατί αυτό που κυρίως συνέβαινε τότε ήταν ότι οι αμερικανοί πρέσβεις συνυπέγραφαν τις κρίσιμες ελληνικές αποφάσεις: να τοποθετηθεί ξένος σε νευραλγική θέση της διοίκησης του ελληνικού κράτους. Αυτό συνέβη τώρα, με την…
  ανακοίνωση της τοποθέτησης του Ολλανδού Πολ Κόστερ στην ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τoν οποία μόλις διόρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. …
  Η χώρα πήγε τώρα και τυπικά 60 χρόνια πίσω. Δεν έχει πια ούτε καν το πρόσχημα του αυτοδιοίκητου…..
  Λεπτομέρειες θα μου πείτε;

 4. NMan. 11:17 05/10/2016

  ΒΟΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ Ο »ΑΠΟΓΟΝΟΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  Στην πατρίδα μας,
  εξ αιτίας της ανεύθυνης και ΑΘΛΙΑΣ συμπεριφοράς της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία και τους Έλληνες σε αμέτρητες αυτοκτονίες, με χιλιάδες σήμερα συμπολίτες μας να ζούν στην δυστυχία και στην απόγνωση, ο ηθικός αυτουργός Κωστάκης Καραμανλής, αισθάνεται και συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβη …τίποτε.

  Κυκλοφορεί σε όλα τα καλά ‘’στέκια εδεσμάτων’’ της Ελλάδας και του Εξωτερικού και συνεχίζει ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ και πρωτόγνωρα να εισπράττει αμοιβή για την εγκληματική παρουσία του στη βουλή και στο δημόσιο βίο της χώρας μας.

  Απολαμβάνει αναίσθητα και ασυναίσθητα , τόσων και τόσων παροχών, σε μια περίοδο λιτότητας και φτώχειας, στερώντας το ψωμί από πολλές οικογένειες ανέργων, που πεινάνε και υποφέρουν.

  Βαρυστομαχιάζει αναίσθητα και προκλητικά κάθε ημέρα απομυζώντας το αίμα και τον ιδρώτα συμπολιτών μας που οδήγησε στην εξαθλίωση και στο θάνατο.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΠΙΟΡΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. –

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.