ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πέμπτη διάσκεψη

Τηλεοπτικές άδειες: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του ΣτΕ

Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται το απόγευμα η πέμπτη, κατά σειρά, διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
ste

Κατά τη σημερινή διάσκεψη αναμένεται να τεθεί το θέμα της συνταγματικότητας του νόμου Παππά με τον οποίον μεταφέρθηκαν οι αρμοδιότητες του ΕΣΡ στον υπουργό Επικρατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δικαστικών κύκλων, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το Συμβούλιο της Επικρατείας να μην εκδώσει οριστική απόφαση, αλλά να εκδώσει προδικαστική απόφαση με την οποία θα δίνει χρόνο στην Πολιτεία, προκειμένου να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και στη συνέχεια να επανέλθει η Ολομέλεια, μετά το διάστημα αυτό, υπό άλλη σύνθεση, για να κρίνει οριστικά το ζήτημα των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών.

Δεν είναι βέβαιο ότι η σημερινή διάσκεψη θα είναι και η τελευταία για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ενώ όλα τα ενδεχόμενα ως προς την κρίση των δικαστών παραμένουν ανοιχτά.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τι θέλουμε ;
  ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με ΔΙΑΥΓΕΙΑ δίχως διαπλοκή !
  Ποτε την θελουμε ;
  ΑΝΕΚΑΘΕΝ
  Τωρα τι;
  Παραμελούμε πολιτικά και καταδικάζουμε με αρνητική ψήφο , αυτούς που μας κορόιδεψαν , τον ΤΣΙΠΡΑ , τον Πππά και το συμφερτό τους !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.