ΕΛΛΑΔΑ

Το κείμενο που ανάρτησε

Την απαγωγή του από την CIA καταγγέλλει ο γιος του Βούτση

Την... απαγωγή του από μυστικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Μεξικό καταγγέλλει ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής, γιος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση!
voutsisgios

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στο Μεξικό. Με κείμενό του στο indymedia, ο γιος του Νίκου Βούτση καταγγέλλει ότι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών τον απήγαγαν και τον ανέκριναν για ώρες.

«Επί 24 ώρες δεν μου έδωσαν νερό και φαγητό, ενώ κατά τη διάρκεια του ύπνου ξύπνησα από τον ήχο οπλίσματος όπλου έξω από την πόρτα κράτησής μου» σημειώνει για την περιπέτεια που έζησε.

Όλο το κείμενο του Γιώργου Βούτση – Βογιατζή:

Μια μέρα πριν ξεκινήσω το ταξίδι μου με προορισμό την πόλη του Μεξικού, με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο Heathrow στην Αγγλία, δέχτηκα κλήση από το ταξιδιωτικό γραφείο το οποίο μου είχε κλείσει τα εισιτήρια, και μου ανακοινώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν για τεχνικούς λόγους να πραγματοποιηθεί check in στην ιστοσελίδα της εταιρείας British Airways με την οποία θα ταξίδευα. Θα έπρεπε λοιπόν να παραστώ ο ίδιος δύο ώρες πριν την αναχώρηση για να γίνει o έλεγχος και η παράδοση αποσκευών στο αεροδρόμιο. Όταν έδωσα το εισιτήριό μου στο γκισέ της British Airways η υπάλληλος της εταιρείας μου ανακοίνωσε ότι δεν ήταν δυνατόν για τεχνικούς λόγους να γίνει check in για το Μεξικό παρά μόνο για το Λονδίνο. Στην ερώτησή μου γιατί γίνεται αυτό δεν μου απάντησε και όταν την ρώτησα αν γίνεται για λόγους ασφαλείας, μου το αρνήθηκε και με παρέπεμψε στην προϊσταμένη της η οποία μου αποκάλυψε ότι αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας. Αποφάσισα να επιβιβαστώ και λίγα μέτρα πριν μπω στο αεροπλάνο με πλησίασε η πρώτη υπάλληλος η οποία με πολύ έντονο ύφος μου είπε ότι η συνάδελφός της δεν έπρεπε να μου αποκαλύψει ότι η άρνηση check in από την British Airways έγινε για λόγους ασφαλείας.

Όταν έφθασα στο αεροδρόμιο του Heathrow ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία. Αρνήθηκαν ρητά για “τεχνικούς λόγους” να μου κάνουν check in και μου έδωσαν απλώς ένα boarding pass. Αποφάσισα να μπω στο αεροπλάνο, παρότι χωρίς check in δεν είσαι δηλωμένος στην πτήση. Η απόφασή μου ήταν λαθεμένη, όπως αποδείχτηκε, αφού χωρίς τη διαδικασία του check in γίνεσαι αόρατος στην πτήση. To boarding pass αποτέλεσε το τυράκι για να ενδώσω στην ενέδρα των μυστικών υπηρεσιών αφού με μια τρίπλα νομιμοφάνειας εξασφάλισαν τη συγκατάθεσή μου.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η εξαφάνισή μου από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής (CIA) oι οποίες σε συνεργασία με την British Airways οργάνωσαν την υπερατλαντική «απαγωγή» μου.

Όταν έφθασα στην πόλη του Μεξικού, στην διαδικασία ελέγχου, μου ανακοίνωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριο και με οδήγησαν, μαζί με τους δύο συνταξιδιώτες μου σε ένα ειδικό χώρο. Εκεί εμφανίστηκαν μετά από λίγη ώρα τέσσερα άτομα με πολιτικά τα οποία άρχισαν να μας φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, μας έκαναν σωματικό έλεγχο, μας αφαίρεσαν τα κινητά μας ηλέφωνα και ζήτησαν τις ταυτότητές μας. Επικεντρώθηκαν σ’ εμένα ρωτώντας με εάν έχω απασχολήσει τη δικαιοσύνη και για τι είδους αδίκημα, ενώ μετά από λίγη ώρα αποδείχτηκαν καλά διαβασμένοι, δείχνοντάς μου με τα δάχτυλά τους την ποινή κάθειρξής μου για απαλλοτρίωση τράπεζας. Ακολούθησε η «ανάκρισή» μου σε ένα γραφείο, παρουσία ενός αγνώστου άνδρα, που πραγματοποιήθηκε μέσω ανοιχτής τηλεφωνικής ακρόασης από κλιμάκιο Αμερικανών. Η «ανάκριση» παραμένει σε εισαγωγικά αφού μόνο ερωτήσεις δεν μου έκαναν. Μου γνωστοποίησαν ότι δεν είμαι ένας κοινός ληστής τράπεζας αλλά ότι συμμετέχω σε επαναστατικές ομάδες, ότι είμαι εκπαιδευμένος σε όπλα και εκρηκτικά. Μετά ακολούθησαν ερωτήσεις κάποιες από τις οποίες ήταν εάν οι συνταξιδιώτες μου συμμετείχαν στην απαλλοτρίωση του 2007, τους λόγους επίσκεψής μου στο Μεξικό και αν εργάζομαι.

Ουσιαστικά ο μυστικός πράκτορας μαζί με τον αστυνομικό ασφαλείας του αεροδρομίου ακολούθησαν την εξής τεχνική. Ενώ ο ανακριτής έχτιζε το τρομοκρατικό μου προφίλ ο άλλος παρατηρούσε τις ενδεχόμενες αντιδράσεις μου ή μη και τον ενημέρωνε βγάζοντας την ανοιχτή ακρόαση.

Όταν με τη σειρά μου ρώτησα το όνομα αυτού που με ανέκρινε και την υπηρεσία από την οποία προερχόταν η τηλεφωνική επικοινωνία χάθηκε και ο αστυνομικός που παρίστατο με ενημέρωσε ότι ο ανακριτής ονομάζεται Φρανκ Μπαντέρας.

Στη συνέχεια με οδήγησαν στο γραφείο μετανάστευσης για να με ενημερώσουν επισήμως ότι για το μεξικανικό κράτος θεωρούμαι τρομοκράτης και ότι είμαι ανεπιθύμητος στη χώρα τους. Όταν τους ρώτησα τι εννοούν με τον όρο τρομοκρατία μου έφεραν το παράδειγμα της έκρηξης στο αεροδρόμιο της Τουρκίας.

Κατόπιν επέτρεψαν στους συνταξιδιώτες μου να βγουν από το αεροδρόμιο και εμένα με οδήγησαν σε ένα ειδικό χώρο κράτησης. Καθόλη τη διάρκεια της κράτησής μου μιλούσαν μόνο στα ισπανικά και όταν ζητούσα φωναχτά τα αυτονόητα με έβριζαν και μου έλεγαν να το βουλώσω στα ισπανοαγγλικά (shut up perro).

Ο χώρος κράτησής μου είχε 6 κάμερες και ήταν παγωμένος. Επί 24 ώρες δεν μου έδωσαν νερό και φαγητό, ενώ κατά τη διάρκεια του ύπνου ξύπνησα από τον ήχο οπλίσματος όπλου έξω από την πόρτα κράτησής μου.

Μετά από μια ημέρα κράτησης με άφησαν να μιλήσω τηλεφωνικώς με τον Έλληνα πρόξενο στο Μεξικό ο οποίος είχε ειδοποιηθεί από τους φίλους μου. Αφού οδηγήθηκα ξανά στον ειδικό χώρο κράτησης κατάφερα να μιλήσω στα αγγλικά με έναν αστυνομικό ο οποίος μου εξήγησε ότι δεν μπορούσα να ταξιδέψω σε καμία άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής, όπως επιθυμούσα. Επτά ώρες αργότερα, ξαφνικά, αστυνομικές δυνάμεις του Μεξικού άνοιξαν την πόρτα και τρέχοντας και χωρίς να μου παραδώσουν μέρος από τα προσωπικά μου αντικείμενα με επιβίβασαν σε ένα αεροπλάνο της British Airways, όπου οι αεροσυνοδοί με ενημέρωσαν ότι επιστρέφω στο Λονδίνο και ότι είναι υποχρεωμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης να κρατούν το διαβατήριό μου. Στο Λονδίνο απαγόρευσαν σε φιλικό μου πρόσωπο να με συναντήσει εντός του αεροδρομίου λέγοντας ότι είμαι κρατούμενος και επιβεβαιώνοντας έτσι τη σύμπραξη των αγγλικών υπηρεσιών στην τριήμερη υπερατλαντική «απαγωγή μου». Η ΜΙ6 έχει γίνει κατά καιρούς στόχος των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, κυρίως για τη συνδρομή που παρείχε στη CIA για την απαγωγή και βασανισμό πιθανών υπόπτων για τρομοκρατία.

Οι αποσκευές μου χάθηκαν στο Μεξικό και δεν αποζημιώθηκα για το κόστος του εισιτηρίου. Όταν επέστρεψα στην Αθήνα ενημερώθηκα ότι οι μεξικανικές αρχές δημιούργησαν πρόβλημα στην οικογένεια του φίλου μου που θα με φιλοξενούσε. Τους ανακοίνωσαν ότι δεν θα τους επιτραπεί ξανά να φιλοξενήσουν επισκέπτες από άλλη χώρα.

Είναι προφανές ότι συνεργάστηκαν μια σειρά από υπηρεσίες και εταιρείες (Μεξικανικές Αρχές, CIA, MI6, British airways) πραγματοποιώντας παραβιάσεις τόσο στον εδαφικό όσο και στον εναέριο χώρο με απώτερο σκοπό την ανάκρισή μου από κλιμάκιο της CIA. Oυσιαστικά χρησιμοποίησαν παρόμοια τακτική εξαφανίσεων με αυτές που πραγματοποιούν σε χιλιάδες υπόπτους για τρομοκρατία με κριτήριο τις απόρρητες λίστες φακελώματος που έχουν συντάξει. Διάφορες αεροπορικές εταιρείες έχουν υπογράψει συμφωνητικά με την CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες για να επιβιβάζουν στις πτήσεις χωρίς check in -ουσιαστικά εξαφανίζοντας εναέρια-υπόπτους κατ΄αυτούς για τρομοκρατία, αποβιβάζοντάς τους σε κάποιο Γκουαντάναμο ή σε κάποια αίθουσα κράτησης αεροδρομίου. Όσο για τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική) είναι γνωστή η σχέση υποτέλειας, εξάρτησης αλλά και συνεργασίας τους με μυστικές υπηρεσίες άλλων κρατών. Όλοι θυμόμαστε τις απαγωγές Πακιστανών το 2015 από διάφορες περιοχές της Ελλάδας μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο. Κυπατζήδες μαζί με Άγγλους πράκτορες απήγαγαν έναν αξιοσημείωτο αριθμό ανθρώπων οδηγώντας τους σε άγνωστη τοποθεσία όπου τους ξυλοκόπησαν και τους ανέκριναν στην αγγλική γλώσσα. Ήταν τότε που ο υπουργός δημοσίας τάξης Γ. Βουλγαράκης διαμήνυε ότι “θα πέσει πολύ γέλιο όταν ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα για τις δήθεν απαγωγές” και ότι πρόκειται “για σενάρια με καουμπόυδες, κουκούλες και καραγκιοζιλίκια”.

Στο ίδιο πνεύμα κινείτο και ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης ο οποίος έκανε λόγο για “εξωπραγματικά σενάρια με κουκκούλες και ανακρίσεις”. Στην εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι έγιναν οι απαγωγές τουλάχιστον δέκα Πακιστανών από την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ. Όπως επίσης αποκαλύφθηκε και η συμμετοχή Βρετανών πρακτόρων με πρωτοστάτη τον Νίκολας Τζον Άντριον Λάγκμαν ο οποίος ήταν προϊστάμενος του Βρετανικού κλιμακίου της μυστικής υπηρεσίας ΜI6 στην Αθήνα και ο οποίος αναγνωρίστηκε από απαχθέντα.

Όμως οι λαοί γνωρίζουν ότι τρομοκράτες είναι αυτοί οι οποίοι είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί για τις μεγαλύτερες γεννοκτονίες κατά αμάχων πληθυσμών, τις συνέπειες των οποίων πληρώνουν οι λαοί της Ευρώπης δεχόμενοι τα αντίποινα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Είναι οι ίδιοι υποκριτές που εμφανίζονται ως κοσμοπολίτες και προοδευτικοί απέναντι στον μουσουλμανικό συντηρητισμό ενώ την ίδια στιγμή εφαρμόζουν την θανατική ποινή με την ηλεκτρική καρέκλα σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής ψήνοντας ζωντανούς ανθρώπους. Τα σώματα ασφαλείας τους είναι που σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους στο δρόμο, απλώς επειδή έχουν άλλο χρώμα δέρματος, ποινικοποιώντας τη φτώχεια και εγκληματοποιώντας το προλεταριάτο. Συνεχίζοντας την αιματοβαμένη πολιτική μιας αποικιοκρατικής παράδοσης που εκφράζεται τυφλά αλλά συνοψίζεται με συνέπεια και στρατηγική στην εξόντωση όσων στέκονται εμπόδιο στους εγκληματικούς σχεδιασμούς τους.

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι δεν αποζητώ καμιά θυματοποίηση ή κανενός είδους πολιτικό χειρισμό με πρόσημο την “αθωότητά” μου παρά μόνο να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία σαν μια σταγόνα φθινοπωρινού ψιλόβροχου μέσα στον ωκεανό της ανθρώπινης τραγωδίας.

Γιώργος Βούτσης Βογιατζής

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. SPARTA. 10:52 10/02/2018

  Ωραιο γιο εχει ο Προεδρος της Βουλης των Ελληνων.Μπαχαλακιας, αναρχικος, αντεξουσιαστης και ληστης τραπεζων.Μονο που ο πατερας του σαν Προεδρις της Βουλης αμοιβεται πλουσιοπαροχα απο την εκτελεστικη εξουσια που πολεμαει ο γιος του.Να τον χαιρονται οι Συριζαιοι τον μπακαλη που ψηφισαν Προεδρο της Βουλης των Εηλληνων.Μια ακομα οδυνηρη επιλογη του ανικανου και ανθελληνα Αλεξη Τσιπρα.

 2. Στην υπόθεση οπως την διηγείται ο κ. Γιώργος Βούτσης Βογιατζής κατηγορούνται μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών για λαθη ή αδικήματα εις βάρος ενος έλληνα υπηκόου που δευτερευόντως ειναι το βλαστάρι το προέδρου της Βουλής όλων των Ελλήνων .
  Οι σοβαρές κατηγορίες αυτές είτε ειναι λάθος οπότε διαψεύδονται απο την δική μας Κυβερνηση και επεμβαίνει καποιος εισαγγελέας στον νεαρό που διασύρει φήμες που διαταράσσουν τις διεθνείς μας σχέσεις, ή αντιθέτως διαμαρτύρεται το Υπουργείο Εξωτερικών αναλόγως αν τα οσα λεει ο νεαρός γιός του Βούρτση ειναι αληθηνά.
  Να μην εχουμε το » αμαρτίες γενεών παιδεύουσι τέκνα » ή το αντίθετο !

 3. Ο Άρειος Πάγος έσωσε την ελληνική Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση από το φιάσκο αποφυλάκισης του Έλληνα “Εσκομπάρ”

  Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί ξανά στα χέρια του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου που το 2004 μετέφερε με το πλοίο του «Africa 1» 5,5 τόνους κοκαΐνης από την Κολομβία! Το εφετείο πριν λίγους μήνες τον αποφυλάκισε και ήρθε ο Άρειος Πάγος να του επιβάλει ξανά την συνέχιση των ισοβίων…
  Σεπτέμβριος 22 2015 21:13

  Συνελήφθη σήμερα το πρωί στους Νέους Πόρους Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ο 51χρονος πια Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως ο «Χοντρός» ή ο «Έλληνας Εσκομπάρ», που το 2004 μετέφερε με το πλοίο του «Africa 1» 5,5 τόνους κοκαΐνης από την Κολομβία!

  Πρόκειται για την μεγαλύτερη υπόθεση κοκαϊνης που έχει απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές Αρχές και έχει η εξιχνιάσει η Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την DEA, με τον Αγγελόπουλο μάλιστα επί σειρά ετών να φαίνεται σαν τον πιο … «τυχερό» πολίτη της χώρας, αφού τα εκατοντάδες και δεκάδες εκατομμύρια των κερδών του από τα ναρκωτικά τα ξέπλενε μέσω κερδισμένων λαγνών του ΟΠΑΠ σε βαθμό και συχνότητα που δεν μπορούσε διακαιολογηθεί με κανέναν τρόπο… και μέσω ποδοσφαιρικών ομάδων της Πιερίας και διαφόρων εταιρειών…

  Με απόφαση του Άρειου Πάγου, διατάχθηκε η συνέχιση εκτέλεσης της καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 5 ετών και χρηματική ποινή των 300.000 ευρώ, για τα αδικήματα της οργάνωσης, της χρηματοδότησης, της κατεύθυνσης και της εποπτείας μεταφοράς ναρκωτικών από κοινού, της μεταφοράς ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα, της σύστασης συμμορίας και της κατοχής όπλου και πυρομαχικών.

  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
  Ο εισαγγελέας άσκησε αναίρεση επί της απόφασης του πρόσφατου Εφετείου με αποτέλεσμα να δώσει την λύση ο Άρειος Πάγος που ευτυχώς έσωσε την ύστατη στιγμή από ένα σίγουρο φιάσκο τόσο την φήμη της ελληνικής Δικαιοσύνης όσο και την κυβέρνηση, αφού ένας από τους τρόπους που χρησιμοποίησε για να
  ==========================================================================
  αποφυλακιστεί ο Έλληνας μεγαλέμπορος κοκαΐνης ήταν αυτός ο πρόσφατος Νόμος της κυβέρνηση του
  ===============================================================================
  ΣΥΡΙΖΑ περί αποσυμφόρησης των φυλακών!

  Ο Αγγελόπουλος λοιπόν αποφυλακίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες έχοντας εκτίσει 11 από τα 22 χρόνια κάθειρξης. Από πέρυσι ο Αγγελόπουλος κατέθετε διαδοχικά αιτήματα αποφυλάκισης, τα οποία απορρίπτονταν.
  Στα τέλη Ιουνίου 2015, ωστόσο, αποφυλακίστηκε.
  Ο Αγγελόπουλος είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια κάθειρξη.

  Ωστόσο, το 2011 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Πειραιά «έσπασε» τα ισόβια, επιβάλλοντάς του κάθειρξη 22 ετών, με το ελαφρυντικό …του προτέρου έντιμου βίου, για να φτάσει τώρα να αποφυλακιστεί εντελώς!
  Εκτός της καταδίκης του Αγγελόπουλου για τους 5,5 τόνους κοκαΐνης, είχαν σχηματιστεί και τέσσερις ακόμα δικογραφίες, μεταξύ άλλων, για απάτες σε βάρος του ΟΠΑΠ και ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος.

  Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος είχε συλληφθεί το 2004 στη Γερμανία με διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ είχε προηγηθεί σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές, ρεσάλτο της DEA και των ισπανικών Αρχών στα ανοικτά του Γιβραλτάρ, στο πλοίο «Africa 1», το οποίο ήταν φορτωμένο με τους 5,5 τόνους κοκαΐνης!

  ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια πόσοι ακόμη…Εσκομπάρ βρίσκονται ΣΗΜΕΡΑ ελεύθεροι με την »ελαστικότητα» Σύριζα που »απολαμβάνουν» ΠΡΩΤΙΣΤΑ(?) οι …δικοί μας και έπειτα οι πελάτες των »γνωστών»υπερασπιστών
  δικηγόρων…τους?

  • ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ
   =======================
   Ο γιός του Βούτση ο ληστής που συνελήφθη χθές

   Η Καθημερινή αποκάλυψε το όνομα του ληστή της Τράπεζας χθες που όλα τα δελτία ειδήσεων έκαναν τις πάπιες. Το κλεφτρόνι είναι ο γιος του μέλους της Πολιτικού γραφείου της ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση

   **«Στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής εκρατείτο και ανακρινόταν έως αργά χθες ο 23χρονος Γιώργος Βούτσης, γιος του μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΝ Νίκου Βούτση, ο οποίος συνελήφθη ως ο ένας εκ των δύο δραστών ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας, στου Γκύζη.»

   Πρόκειται για γνωστό της ασφάλειας μιας και σύμφωνα με την εφημερίδα είχε συλληφθεί πάλι φέτος στις «σπουδαστικές κινητοποιήσεις» με βόμβες μολότοφ και μετά από πολιτικές πιέσεις, του επεβλήθη ποινή φυλάκισης με αναστολή.

   Τώρα γίνετε προφανές γιατί ο Βούτσης σαν υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ έβγαλε ανακοίνωση στις 12.03.2007 όπου κατηγορούσε την Αστυνομία και έλεγε:
   *** «Ο κατήφορος του αυταρχισμού δεν έχει τέλος. Η ασυδοσία και η αυθαιρεσία μεταφράζεται σε αστυνομική βία, πλέον με κάθε αφορμή. Μετά τους καθηγητές, μετά τους φοιτητές, μετά τους δασκάλους, ήρθε σήμερα η σειρά των γονέων όσων συνελήφθησαν, στους οποίους απαγορεύτηκε να πλησιάσουν το δικαστικό κτίριο που βρισκόταν σε κατάληψη από τις αστυνομικές δυνάμεις.»…μα προφανώς το έκανε επειδή δεν τον άφηναν να δει τον γιο του και προφανώς δεν έπιασε με τη μια το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε» και αναγκάστηκε να γλύψει τον Πολύδωρα για να την γλιτώσει τότε ο γιος του.

   Δεν θα αναφερθούμε σ΄αυτό που είπε ο Παπαδάκης στην πρωινή του εκπομπή «αν είχε συλληφθεί ο γιος του Πλεύρη για αντίστοιχo παράπτωμα, τι θα γινόταν σήμερα» αλλά θα θυμίσουμε προς το παρόν ότι ο γιος του βουλευτή της ΝΔ Κατσίκη συνελήφθη για αντιποίηση αρχής και έγινε βούκινο σ΄όλα τα κανάλια…

   **Τώρα γίνετε όμως προφανές γιατί ο Βούτσης με άρθρα του στη Metro στις 2.05.2007 (που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ) και στην Αυριανή στις 4.07.2007 (που μπορείτε να δείτε εδώ) κοβόταν για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα ελληνικά σωφρονιστήρια και μιλούσε για «Ανθρωποφύλακες εν έτει 2007»…κάτι ήξερε…και είναι ολοφάνερο ότι κινούνταν από προσωπικό ενδιαφέρον για τον γιο του το κλεφτρόνι, που αργά ή γρήγορα θα τον τσιμπούσε η ασφάλεια…

   **Τώρα γίνετε προφανές γιατί ο Βούτσης γράφει στην Αυγή στις 5.07.2007 «Οι επιθέσεις του κ. Πολύδωρα και της ακροδεξιάς προς τον ΣΥΝ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το Φόρουμ, το Δίκτυο, τους Νεολαίους ιδιαίτερα, που πρωταγωνιστούν σε ακτιβίστικες παρεμβάσεις, πιστοποιούν την ενόχληση της κυβέρνησης της Ν.Δ.»…μα για να αποπροσανατολίσει και να θελήσει ένα οικογενειακό του πρόβλημα να το κάνει πολιτικό…ότι ο κακός Πολύδωρας κυνηγάει τον γιο του που αποδείχθηκε κλεφτρόνι ολκής…σε πρώτη φάση τουλάχιστον γιατί έπονται και άλλα…

   Σε λίγο περισσότερα…για την παπαριά που θα ακούσουμε ότι «οι πράξεις των παιδιών δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν ή να στιγματίζουν τους γονείς»…
   Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2007

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.