ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για κατασκευασμένη υπόθεση μιλά ο πρώην υπουργός

Την παραπομπή του Μ.Καρχιμάκη σε δίκη για τα έγγραφα της ΕΥΠ ζητά η εισαγγελέας πρωτοδικών

Την παραπομπή του πρώην υπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη σε δίκη, στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, με την κατηγορία της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας ζητά  η εισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία-Σοφία Βαϊτση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ Καρχιμάκης φέρεται να κατείχε απόρρητες αναφορές που απευθύνονταν στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς και είχαν ληφθεί από τον ίδιο με μη νόμιμο τρόπο.

Απολογούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες σε βάρος του. Η εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση άρχισε μετά από αναφορά που υπέβαλε σε βάρος του πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ.

Τον τελικό λόγο για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων σε δίκη θα έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με το βούλευμα που θα εκδώσει για την υπόθεση.

Για  κατασκευασμένη από υπόδικους υπόθεση που  επανέρχεται με πρόταση Εισαγγελέα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Η ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη:

Μια κατασκευασμένη από υπόδικους υπόθεση επανέρχεται με πρόταση Εισαγγελέα.

Ποινικοποιείται η κοινοβουλευτική λειτουργία .

Ουδέποτε βρέθηκαν από  την έρευνα του ανακριτή έγγραφα της ΕΥΠ στην κατοχή μου .

Κάποιοι κύκλοι εδώ και καιρό προαναγγέλουν αποφάσεις των αρμοδίων δικαστικών οργάνων.

 

Ανακοινώθηκε σήμερα ότι η Εισαγγελέας κα Βαϊτση, με πρότασή της, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ζητά την παραπομπή μου σε δίκη, στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, με την κατηγορία της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας σε μια περίοδο που η δικαιοσύνη βάλλεται από πολλές πλευρές.

Για μια ακόμη φορά επανέρχεται μια στημένη υπόθεση ,που κατασκευάστηκε από σκοτεινούς ανθρώπους που βαρύνονται με κακουργηματικές ενέργειες και πράξεις ,γεγονός που δεν ελήφθη από κανένα σχεδόν αρμόδιο υπόψη.

 

Μια στημένη υπόθεση που κατά τους καταγγέλοντες επαγγελματίες υπόδικους, συκοφάντες και πλαστογράφους, συντελέστηκε το 2005 αλλά κατά παράδοξο τρόπο καταγγέλθηκε το 2013.

Γιατί  άραγε?

Γιατί  αφού δήθεν γνώριζαν τι συμβαίνει δεν το κατάγγειλαν μέχρι το 2009 αλλά το θυμήθηκαν το 2013;

 

Μια στημένη και κατασκευασμένη υπόθεση που εδώ και πολύ καιρό κάποιοι εξωδικαστικοί  που την κατασκεύασαν και πολιτικοί κύκλοι προανήγγειλαν την εισαγγελική της έκβαση, σαν να δομούσαν και συνέτασσαν αυτοί το κατηγορητήριο .

Είναι φανερό ότι εξυφαίνεται μέσα από μία στημένη και κατασκευασμένη υπόθεση, μία ανήθικη και ανυπόστατη πολιτική δίωξη.

 

Η πρόταση της κας  Εισαγγελέως δεν έχει καμία νόμιμη βάση.

Καταλήγει στο συμπέρασμα ύπαρξης ενδείξεων ενοχής την στιγμή που όπως η ίδια Εισαγγελέας συνομολογεί στην πρότασή της, ουδέποτε ανευρέθηκε το παραμικρό στοιχείο που να αποτελεί έστω ένδειξη πόσο  δε μάλλον απόδειξη των καταγγελλομένων από  επαγγελματίες υπόδικους και εκφραστές κυκλωμάτων πλαστογραφίας  , κατασκευής πλαστών στοιχείων και εκβιασμών ,και άλλων κακουργηματικών πράξεων, όπως έχει αποδειχθεί αλλά  και διαρροής απόρρητων στοιχείων εθνικού ενδιαφέροντος από την υπηρεσία τους ,που οδήγησαν στην οριστική απόλυση του από  την εργασία τους.

Τόσο ,λοιπόν, η αντικειμενική όσο και η υποκειμενική υπόσταση του αποδιδόμενου στημένου και φανταστικού εγκλήματος δεν πληρούνται ούτε κατ' ελάχιστον.

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

 Θα αποτελέσει καταστροφικό και ανεπανόρθωτο πλήγμα του δημοκρατικού πολιτεύματος ,η επιμονή στην ποινικοποίηση του ύψιστου και συνταγματικά κατοχυρωμένου μέσου εκπροσώπησης του λαού ,που είναι η άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου ,από  τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους του τους βουλευτές ,ο οποίος αποσκοπεί στην διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας και όχι στην διακινδύνευση τους.

 

Είναι πρωτοφανές στα νομικά και ιστορικά χρονικά να επιχειρείται κάτι τέτοιο με πρόταση εισαγγελέα ,η οποία κατηγορεί πρόσωπο που διετέλεσε βουλευτής και αρμόδιος σκιώδης υπουργός του τομέα άμυνας του κόμματος του ,επειδή  υπέβαλλε ερώτηση στην Βουλή για την σωστή επιχειρησιακή λειτουργία των αμυντικών συστημάτων της χώρας. Και επειδή προασπίστηκε   την διασφάλιση της ζωής των στελεχών που απαρτίζουν τις ένοπλες δυνάμεις  και όχι μόνο ,όταν  μόλις είχε προηγηθεί η  πτώση του ΣΙΝΟΥΚ , η οποία είχε συνταράξει το πανελλήνιο.  Είναι ακόμα πιο παράδοξο νομικά και λογικά να θεωρείται η ως άνω κοινοβουλευτική λειτουργία ποινικά κολάσιμη, ενώ η ερώτηση που υποβλήθηκε  στη Βουλή, απαντήθηκε πολλές φορές και δημόσια στο Κοινοβούλιο, χωρίς αρνήσεις και επιφυλάξεις από τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Γιατί με αυτή την αντίληψη θα έπρεπε να παραπεμφθούν πολλά κοινοβουλευτικά στελέχη και αρχηγοί κομμάτων οι οποίοι ,δημοσίως στη Βουλή , έθεταν και θέτουν διαχρονικά θέματα παρόμοιας υφής.

 

Όπως   ήταν πρωτοφανής και πιθανά σκόπιμη για τα δικαστικά χρονικά η εγγύηση του 1 εκατ. Ευρώ για υπόθεση πολιτικού και όχι οικονομικού χαρακτήρα που μου επιβλήθηκε  ,για να αποσυρθεί άμεσα μετά από θύελλα  εύλογων  αντιδράσεων του νομικού, δικαστικού και πολιτικού κόσμου ,όταν  μάλιστα γνώριζαν την αδύναμη οικονομική μου κατάσταση και όταν οι εγγυήσεις ,για καταχραστές του δημοσίου χρήματος ,για βιαστές ,για παιδεραστές και παρανομούντες μεγαλοσχήμονες κ.λ.π ήταν ασήμαντες .

Τι να σημαίνει άραγε αυτό?

 

 Επαναλαμβάνω λοιπόν .

Ουδέποτε βρέθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ στην κατοχή μου από την έρευνα που διενεργήθηκε όπως άλλωστε αναφέρει και ο ανακριτής στο πόρισμα του αλλά και η Εισαγγελέας στην πρότασή της.

 Όσοι μεθόδευσαν την δίωξη μου τότε και σήμερα για λόγους υπηρέτησης άλλων επιδιώξεων είναι υπόδικοι και κατηγορούμενοι για σειρά κακουργηματικών ενεργειών που οδήγησαν στην οριστική απομάκρυνση από την υπηρεσία τους.

Είναι αδιανόητο, μεθοδεύσεις  που παραπέμπουν στα πρότυπα της μαφίας, να βρίσκουν παραδόξως ανταπόκριση και μάλιστα ιδίως στο χώρο της Δικαιοσύνης που είναι ταγμένη να λειτουργεί έξω από σκοπιμότητες.

 Όλα αυτά με θωρακίζουν για να αγωνιστώ ακόμα περισσότερο, για τις αρχές και τις δημοκρατικές και ηθικές αξίες μου και αυτές οι μεθοδεύσεις δε θα με αποθαρρύνουν. Δεν πρόκειται, αν αυτό κάποιοι επιδιώκουν, να μπω στην κατηγορία των πολιτικών-δημοσίων προσώπων που φοβούμενοι ότι θα έχουν αυτή την τύχη ,επιλέγουν να μη συγκρούονται με την ανομία και την διαφθορά και να σιωπούν.

Κανένας μα κανένας είτε άνθρωπος του υποκόσμου είτε πολιτικός με σκοπιμότητες είτε οποιοσδήποτε άλλος με άλλους στόχους ,θα με εμποδίσει να έχω έντιμη και καθαρή δημόσια φωνή, με οποία απειλή η μηχανισμό και αν επιχειρήσει να με φιμώσει.

 

Θέλω λοιπόν να έχω εμπιστοσύνη ότι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που εισήχθη η υπόθεση αυτή για κρίση , θα αποφανθεί με κριτήριο τα στοιχεία της δικογραφίας και την αντικειμενική αξιολόγηση τους.

 

Θέλω επίσης να πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό  που φέρεται να διακινείται από διάφορους κύκλους, ότι Έλληνες έντιμοι και αντικειμενικοί δικαστές εκφράζονται αρνητικά για πολιτικούς,  δηλώνοντας ότι όπου τους συναπαντήσουν δικαστικά  φταίνε δεν φταίνε θα τους εξανδραποδίσουν, μετατρέποντας έτσι την αμερόληπτη δικαιοσύνη σε προσωπικά και πολιτικά παίγνια.

Τέλος, σε αυτή την υπόθεση ουδείς μπορεί να κρύψει την αλήθεια από την ιστορία και τον ελληνικό λαό.

Άλλωστε ο καθένας μας έχει διαχρονικά διαγράψει και συνεχίζει να διαγράφει την πορεία του και οι κατήγοροι και οι αδίκως κατηγορούμενοι.

 

 

 

 

 

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Έχουμε γνωρίσει την δεξιό-καραμανλική Δικαιοσύνη από τα σκάνδαλα και τα κουκουλώματα την εποχή Σανιδα . ..
  Μετά, ειδαμε και το ειδικό δικαστήριο για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου των Σαμαρά-Βενιζέλου. …Το τι έχουν να δούν τα ματάκια μας με αυτήν, την ηγεσία της Δικαιπσύνης , αυτής εδώ της κυβερνησης πριν ξεκουμπιστεί να μας αδειάσει την γωνιά ειναι απρόβλεπτο καθε φανταστικής φιλολογίας και τρομακτικού αφηγήματος και ταινίας «γκράντΓκινιόλ » .

  Μονο που διάλεξαν λάθος παράταξη να κατηγορήσουν γιατί το ΚΙΝΗΜΑ δεν εχει να φοβηθεί το παραμικρό … Το ιδιο και ο Μιχάλης Καρχιμάκης που ειναι απο τος μπροστάρηδες μας!

 2. Καρχιμάκης ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ Καταγγέλω την επίθεση,αλλά »’εκολάψατε το αυγό του φιδιού» Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

  Ο Μιχάλης Καρχιμάκης καταδίκασε την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη. Στην ανακοινωσή του,τονίζει μεταξύ άλλων, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε παρόμοιες περιπτώσεις, έχει δείξει ανοχή.

  Αναλυτικά το σχόλιο του Μ.Καρχιμάκη:

  Αγαπητέ σύντροφε Στρατούλη.
  ======================
  Χυδαία και απαίσια η δολοφονική επίθεση εναντίον σου από τα φασιστόμουτρα της Χρυσής αυγής.Ειλικρινά ανεπιτρεπί και φασιστογκακστερική.

  Όταν όμως επιχειρούσατε και προπηλακίζατε και δέρνατε,ορισμένοι ακραίοι από σας, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και σε αμιγώς πολιτικές [Άγιοι Ανάργυροι,Λαμία Αργυρούπολη,κλπ.],ΔΕΝ ήταν οι επιθέσεις αυτές ανεπίτρεπτες;
  Μήπως ήταν επιθέσεις δημοκρατικές και επιτρεπτές;

  ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΤΕ ή ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΤΕ ,το δημοκρατικό δικαίωμα ενός πολιτικού φορέα και των στελεχών του να εκφράσουν δημοκρατικά τις απόψεις τους;
  ΕΚΟΛΑΨΑΤΕ κάποιοι απο σας το αυγό του φιδιού,
  και τώρα διαμαρτύρεστε γιατί βρήκαν δικαιολογητική βάση και άλλοθι τα ναζιστόμουτρα αντιγράφοντας τις πρακτικές ορισμένων από σας……..τις οποίες και ανεχόσαστε.

 3. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ:OI ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Ο Μιχάλης Καρχιμάκης ζητάει να ασκηθεί έλεγχος από τον κ. Πεπόνη για τον αν οι αποδεσμευμένες από τον κ. Μαυραγάνη καταθέσεις μεγαλο-φοροπαραβατών, φυγαδεύονται στο εξωτερικό και αν διοχετεύονται τα ποσά τους για τους σκοπούς για τους οποίους αποδεσμεύτηκαν:

  ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΈΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΜΕΓΆΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΈΡΕΤΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ.

  Κ.ΠΕΠΟΝΗ ασκείστε έλεγχο στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας αν οι αποδεσμευμένες καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατών ,απο τον υφυπουργό οικονομικών κ Μαυραγάνη ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ και αν διοχετεύθηκαν για τους σκοπούς που ως δικαιολογία αποδεσμεύτηκαν.

  Κ.ΠΕΠΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ εισαγγελέα, ενεργοποιήστε τις διαδικασίες ελέγχου στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας,ζητώντας να ελέγξετε ,αν μετά την αποδέσμευση των ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ καταθέσεων φοροπαραβατών ,με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για τα έσοδα ,οι καταθέσεις που αποδεσμεύτηκαν δεν φυγαδεύθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ η αν τελικά διοχετεύθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που τελικά αποδεσμεύτηκαν.

  ΖΗΤΉΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ.
  1)από όλους τους διευθυντές εφοριών όλης της χώρας διατελέσαντες και νυν,αν υπήρξαν αποφάσεις δικές τους που δέσμευσαν τραπεζικές καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατών και αποφάσεις του υφυπουργού Μαυραγάνη που αποδέσμευσε αυτές τις καταθέσεις.

  2)ΖΗΤΉΣΤΕ επίσης ,αφού συλλέξετε τα στοιχεία αυτά ,διασταύρωση με ΌΛΕΣ τις τράπεζες και την τράπεζα Ελλάδος ,αν τα αποδεσμευμένα χρήματα των φοροπαραβατών φυγαδεύθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ .

  3)ΖΗΤΉΣΤΕ τέλος να ελεγχθεί αν οι αποδεσμευμένες καταθέσεις των μεγαλοφοροπαραβατών από τον κ.υφυπουργό οικονομικών χρησιμοποιήθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που αποδεσμεύτηκαν.

  Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΆΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ …….

  Μ.ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

 4. ΝΜαν. 19:15 06/10/2016

  Αφού δεν είστε πορφυρογέννητοι γιατί κρύβετε το πόθεν έσχες;
  Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

  Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, με νέο του …
  παρεμβατικό σχόλιο σε twitter και Facebook, προ(σ)καλεί τον πρόεδρο των Διοικητικών Δικαστών να μην αρνείται την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των δικαστών.

  Εύλογα διερωτάται ο κ. Καρχιμάκης γιατί, εφόσον οι δικαστές υπεραμύνονται ότι δεν γεννήθηκαν πλούσιοι και ούτε έχουν καταθέσεις στην Ελβετία, αρνούνται την δημοσίευση των πόθεν έσχες τους. Ο κ. Καρχιμάκης ρίχνει με αυτόν τον τρόπο το γάντι στους εκπροσώπους του δικαστικού σώματος.

  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ: «Κύριε πρόεδρε των διοικητικών δικαστών μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας ότι οι δικαστές δεν έχουν τριφηλη ζωή, καταθέσεις στην Ελβετία, δεν είναι πλούσιοι και πορφυρογέννητοι.

  Απορώ λοιπόν γιατί αρνείστε την δημοσιοποιήση των πόθεν έσχες απο την ημέρα που μπήκατε στο σώμα, ως δικαστές μέχρι και σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι οι πολλοί δικαστές συμφωνούν στην διαφανή δημοσιοποίηση της περιουσιακής τους κατάστασης. Λίγοι είναι αυτοί που αντιδρούν».

 5. ΝΜαν. 17:55 06/10/2016

  Τον έρριξαν, υποστήριξε ο Μιχάλης Καρχιμάκης,
  τα ΜΜΕ,
  η Δικαιοσύνη
  και οι τράπεζες
  γιατί συγκρούστηκε μαζί τους κάνοντας μια αρχική γενική αναφορά. Για να γίνει όμως σαφέστερος, ελάχιστα λεπτά αργότερα στοχοποίησε τον κ. Ψυχάρη.

  Μετέφερε μάλιστα στους συνδαιτυμόνες του μια «εικόνα» μέσω διαλόγων: Ενας τραπεζίτης, είπε, ρώτησε τον τότε πρωθυπουργό αν συμφωνεί να δώσει ακάλυπτο δάνειο 10 εκατομμυρίων ευρώ στον κ. Ψυχάρη. Ο κ. Παπανδρέου, πάντα σύμφωνα με τον Μιχάλη Καρχιμάκη ρώτησε με τη σειρά του: Θα το έδινες σε οποιονδήποτε απλό πολίτη. Και όταν αυτός του απάντησε αρνητικά, ο κ. Παπανδρέου του είπε: Τότε δεν θα το δώσεις ούτε σε αυτόν.

 6. Έφυγε με το κεφάλι του από το Πραιτώριο ο Μπάγιας
  ========================================

  Περισσότερο από μια ώρα διήρκεσε η απολογία του προέδρου της Ένωσης Δικαστών Ελλάδας κ. Σωτήρη Μπάγια, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου 7μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου.

  Κατά του κ. Μπάγια είχε διαταχθεί η άσκηση πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης, από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά με αφορμή συνέντευξή του στα ΝΕΑ, όπου ασκούσε σκληρή κριτική στη Δικαιοσύνη.

  Η αντίδραση αυτή του κ. Σανιδά είχε χαρακτηριστεί από το νομικό και δικαστικό κόσμο της χώρας ως προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης ενός συλλογικού εκπροσώπου και είχε προκαλέσει κύμα συμπαράστασης στον διωκόμενο εισαγγελικό λειτουργό.

  Παρά την καθολική κατακραυγή, ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κονταξής, στον οποίο είχε ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση, εισηγήθηκε την παραπομπή του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

  Το 7μελές συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα στις 11 και η όλη διαδικασία διήρκεσε 3 1/2 ώρες.
  Στην απολογία του ο κ. Μπάγιας υπεραμύνθηκε του δικαιώματός του της ελεύθερης έκφρασης και της άσκησης κριτικής για ενέργειες και πρακτικές που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία της δικαιοσύνης.

  Υπέρ του κυρίου Μπάγια προσήλθαν και κατέθεσαν, ο επίτιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, καθώς επίσης δύο εν ενεργεία ανώτατοι δικαστές.
  Ένας αρεοπαγίτης και ένας αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

  Η απόφαση εκδόθηκε αργά το απόγευμα και ήταν ομόφωνα απαλλακτική.

 7. freeman 15:55 06/10/2016

  Μετά την μισότρελη της ελστατ , τώρα και ο ρουφιάνος κυπατζής και κοίτα σύμπτωση μόλις τα Δικαστά εξασφάλισαν την Συριζοαύξηση ! Ο χουντοΤσίπρας με καθοδήγηση Πάκη εφαρμόζει την πολιτική Καραμανλή στα Δικαστά «μπούκωνε και βασίλευε» ! Τελικά η ΝεοΕλλαδίτισα Θέμιδα πέρα από τυφλή είναι και αρπάχτρα !
  Ο ΧΟΥΝΤΟΤσίπρας ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ αλλά Ερντογάν . Στο σχεδιασμό του περιλαμβάνεται έξοδος από ΟΝΕ-ΕΕ , προσκόλη στο άρμα του ΑΛΛΟΥ Δικτάτορα Πούτιν ,φίμωση ΜΜΕ, ΣυριζοΔικεία, πραιτοριανός στρατός από χουλιγκανοανάρχες .
  Ετοιμαστείτε για ποινικές διώξεις κάθε αντίθετης άποψης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.