Υλικά
500γρ.τόνο φρέσκο σε κομμάτια
4 κ.σ μουστάρδας
2 λεμόνια στημένα
5 κ.σ λάδι
λίγο αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και δενδρολίβανο
λίγο μαϊντανό
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι να κάψει στο τηγάνι και τζιγαρίζουμε τον τόνο έως ότου πάρει χρώμα. Έπειτα ρίχνουμα 3 κ.σ μουστάρδα το λεμόνι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά,το αλάτι,το πιπέρι,τη ρίγανη και το δενδρολίβανο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει για 4-5 λεπτά. Πριν το σβήσουμε ρίχνουμε και τον ψιλοκομμένο μαιντανό.
Για την εμφάνιση:
Βάζουμε τα κομμάτια του τόνου σε 2 πιάτα και με "υγρά" που έχουν περισσέψει στο τηγάνι τα ρίχνουμε στο multi, βάζοντας 1 κουταλιά μουστάρδα και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε πάνω στο ψάρι από τη σάλτσα μας και λίγο από τον μαιντανό.
Η Μέση Ανατολή βρίσκεται στο «χείλος του γκρεμού» ενός «γενικευμένου περιφερειακού ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα