ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Τονοτηγανιά

tonotigania

Υλικά
500γρ.τόνο φρέσκο σε κομμάτια
4 κ.σ μουστάρδας
2 λεμόνια στημένα
5 κ.σ λάδι
λίγο αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και δενδρολίβανο
λίγο μαϊντανό

Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι να κάψει στο τηγάνι και τζιγαρίζουμε τον τόνο έως ότου πάρει χρώμα. Έπειτα ρίχνουμα 3 κ.σ μουστάρδα το λεμόνι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά,το αλάτι,το πιπέρι,τη ρίγανη και το δενδρολίβανο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να βράσει για 4-5 λεπτά. Πριν το σβήσουμε ρίχνουμε και τον ψιλοκομμένο μαιντανό.
Για την εμφάνιση:
Βάζουμε τα κομμάτια του τόνου σε 2 πιάτα και με "υγρά" που έχουν περισσέψει στο τηγάνι τα ρίχνουμε στο multi, βάζοντας 1 κουταλιά μουστάρδα και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε πάνω στο ψάρι από τη σάλτσα μας και λίγο από τον μαιντανό.

Πηγή : foodforeverytaste.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.