ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση στο Facebook

Τσίπρας: Ανανέωση ευθύνης η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ως ανανέωση ευθύνης.
tsipras-fb

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, είναι ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, πιο συλλογικό, πιο αποτελεσματικό στις δύσκολες μάχες που μας περιμένουν, για μια Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προκοπής», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του στο Facebook για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Πρωτοφανής η φθορά της έναν χρόνο μετά τις εκλογές
  ============================================
  Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι και οργισμένοι οι πολίτες με την κυβέρνηση
  Πρωτοφανή φθορά της κυβέρνησης έναν χρόνο μετά τις εκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA. Ωστόσο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται στο έπακρο την κακή αξιολόγηση της κυβέρνησης από τους πολίτες. Αρνητικά κρίνουν οι ερωτηθέντες και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Κυριαρχεί η οργή και η απογοήτευση, αφού οκτώ στους δέκα κρίνουν αρνητικά την κυβέρνηση ενώ προηγείται ο «Κανένας» στην ερώτηση ποιος έχει το καλύτερο κυβερνητικό σχέδιο.
  Οργισμένοι και απογοητευμένοι οι πολίτες
  Το 83% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τα χειρότερα.
  Το 34% εμφανίζεται οργισμένο με την κυβέρνηση ενώ το 37,7% δηλώνει απογοητευμένο από το κυβερνητικό σχήμα των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
  Αρνητικά κρίνει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης το 83,8%.
  Το 72% δεν είναι ικανοποιημένο από την εμφάνιση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει το 66%.
  Αρνητικά κρίνουν οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 51,4% και την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
  Πάντως όσον αφορά στην ερώτηση ποιος έχει το καλύτερο κυβερνητικό σχέδιο τον Αλέξη Τσίπρα προτιμά το 15,2% και τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 33,7%. Κανένας λέει το 45,9%!
  Το 76,7% κρίνει αρνητικά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ σε ποσοστό 74,6% οι ερωτηθέντες θεωρούν, πως η δημοπρασία εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.
  Στην ερώτηση «θέλετε να κλείσει ο Alpha;», το 90,3% απαντά όχι.
  Την Πέμπτη η εταιρεία θα παρουσιάσει και τα αποτελέσματα για την πρόθεση ψήφου και την παράσταση νίκης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.