ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη συνάντηση με Βούτση

Β. Πολύδωρας: Δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΕΣΡ

«Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί. Θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν».

Αυτό δήλωσε, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκος Βούτση, ο Β. Πολύδωρας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΕΣΡ.

Ο κ. Πολύδωρας διέψευσε ότι του ζητήθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του τονίζοντας: «Δεν ήθελα να ερμηνευτεί η κίνησή μου αυτή, ότι δεν ήθελα να μείνω ή ότι φοβάμαι. Δεν φοβάμαι, ούτε τα τρολαρίσματα, ούτε όσα είπαν για μένα, τα οποία είναι αβάσιμα, ανούσια και κακεντρεχή και γεμάτα παραχαράξεις της ιστορίας, όπως ότι πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που πρότεινα ήταν συνεννόηση, για προσέλκυση των 600 χιλιάδων ψηφοφόρων που είχαν φύγει από τη ΝΔ» επισήμανε ο Β.Πολύδωρας.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Δεν χρειάζεται και περισσότερα για » να φανεί η λόξα του λολοστεφανή» Πολύδωρα .
    Για Πρόεδρος του ΕΣΡ φυσικά δεν γίνεται με τίποτε , αλλά στους συνδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές για να προσελτησει την ψήφο μερικών χρυσαύγουλων , ειναι πολύ πιθανόν.
    Μπορεί κανείς να μας πει , επίσης σε ποιό τμήμα της Βουλής υπηραιτεί η κορούλα του την οποία πρόλαβε να προσλάβει μέσα σε δυό μονο μέρες που έκανε ΠτΒ ,ο κ. Πολυδωρας ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.