ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή επίθεση

Βορίδης: Ο Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, εξαπέλυσε αμέσως μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης
ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ- Ïìéëßåò ãéá ôçí óýóôáóç Þ ìç ðñïáíáêñéôéêÞò åðéôñïðÞò ãéá ôçí õðüèåóç ôçò ëßóôáò ËáãêÜñíô.(EUROKINISSI-×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)

Όπως ανέφερε, σε δήλωσή του στο περιθώριο της συνεδρίασης, από τη σημερινή ακρόαση της Επιτροπής αποδείχθηκε ότι ο κ. Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου, «μιας παραπαίουσας κυβέρνησης που επιτείνει και θεσμοθετεί τη διαπλοκή σε όλα της τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της».

«Αποδείχθηκε ότι φοβούνται τη διαφάνεια και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο» προσέθεσε με αιχμή την απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ, το οποίο στήριξαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι έτσι δεν επετράπη ο διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών. «Αυτό αποδεικνύει το πραγματικό, αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης. Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου, κ. Παππάς δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά ούτε σε ένα ερώτημα.

Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη διαβλητή επιτροπή. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που έστελνε απεσταλμένους σε καναλάρχες για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Με ψέματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του», ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Προσέθεσε πως η κοινωνία έχει ήδη αντιληφθεί το πρωτοφανές στήσιμο της νέας διαπλοκής που υπηρετεί τις ορέξεις της παρούσας κυβέρνησης και εκφυλίζει κάθε μέρα και περισσότερο τους θεσμούς και τις λειτουργίες του κράτους, «οι μάσκες όμως έχουν πέσει».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τον Νίκο Παππά, ο βουλευτής της ΝΔ, είπε πως «αυτά όλα θα εξεταστούν τη χρονική στιγμή που πρέπει, αλλά προφανώς όταν ελέγχονται ποινικά οι υπό τον κ. Παππά και ο κ. Παππάς έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις τους» και επανέλαβε ότι θα έρθει η στιγμή που αυτά θα κριθούν και θα αξιολογηθούν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.