ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόψε σε Μοσχάτο - Ταύρο

Ξεκινά η «πορεία στον λαό» της Φώφης

«Πορεία στον λαό», με στόχο την επανασύνδεση του ΠΑΣΟΚ με τους πολίτες, ξεκινά η πρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με περιοδείες σε Αττική και περιφέρεια. Αρχής γενομένης από σήμερα, η κ.Γεννηματά θα επισκεφθεί από κοινού με στελέχη του κόμματος τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, εγκαινιάζοντας από εκεί την πολιτική της εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα.
fofi-kosmos

«Ξεκινάμε με ένα μεγάλο οδοιπορικό , μια μεγάλη συνάντηση με τους πολίτες της Β’ Αθήνας», δήλωσε η ίδια, καταθέτοντας την πρόθεση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συζητήσει με τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας, που παραδοσιακά στήριζε τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ένα προοδευτικό και δίκαιο εθνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο. Στόχος της νέας προσπάθειας, είναι να δημιουργηθεί μία ευρεία συμμαχία για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, όπως είπε, τονίζοντας την ανάγκη «να υπερβούμε την κρίση και να γυρίσουμε σελίδα».

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για μία νέα σχέση πολίτη και πολιτικής, για την οποία υποστήριξε πως ο χώρος της μπορεί να τη χτίσει και να την καταστήσει συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα. «Θα ξανασυναντηθούμε με τους πολίτες στους δρόμους, στα καταστήματα, στις επιχειρήσεις, στις πλατείες, στους δημόσιους χώρους. Ξανά μαζί μπορούμε!», είπε, δίνοντας για σήμερα το απόγευμα ραντεβού με τους πολίτες του Μοσχάτου-Ταύρου. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που θα συνοδεύεται μεταξύ άλλων απ ό τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης  Ανδρέα Ευθυμίου, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς του Δήμου. Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή, αφού το επόμενο διάστημα αντίστοιχα ραντεβού θα δοθούν σε όλη την Επικράτεια.

Την ίδια ώρα, ερωτηθείς για τυχόν νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, δήλωσε την αισιοδοξία του για κάτι καινούριο, το οποίο αναμένει όπως είπε από τους προοδευτικούς πολίτες, τους οποίους και κάλεσε σε ενεργό συμμετοχή στις επικείμενες διεργασίες, μέσω των οποίων επιδιώκεται λύση για το χώρο. «Προχωράμε ως Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά το κάλεσμα προς όλους είναι διαρκές και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι στο τέλος το εγχείρημα θα έχει επιτυχία», δήλωσε…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 12:54 03/10/2016

    Θα μιλήσει έξω από τα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο. Εκ μέρους της ΝΔ θα απευθύνους χαιρετισμό οι Βενιζέλος & Λοβέρδος .
    Στο Μοσχάτο , μην ξεχάσεις να μας πεις τι θέση ΕΛΑΒΕΣ εσύ προσωπικά στην ανατροπή -προδοσία -συνομωσία κατά του Προέδρου και Πρωθυπουργού σας από 27/10/2011 έως 10/11/2011 .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.