ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας διάβασε απόρρητα έγγραφα

Ζωή: «Δικαιοσύνη για όλους» το όνομα του νέου νομικού φορέα

«Δικαιοσύνη για όλους» είναι το όνομα  όνομα του αυτόνομου Νομικού Φορέα που συγκροτούν η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το «ΟΧΙ στα Ναι τους».
zoi

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άνοιξε και διάβασε στους πολίτες απόρρητα έγγραφα για τις Γερμανικές Οφειλές. Aποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία που αποδεικνύουν, κατά την  ίδια,  την προδοσία

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του νέου βίντεο «Δικαιοσύνη για Όλους», που γυρίστηκε στα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας στην οδό Βατάτζη, με το οποίο ανακοινώνεται το όνομα του νομικού φορέα

Το όνομα του νομικού φορέα που ιδρύει η Πλεύση Ελευθερίας και το ΌΧΙ στα Ναι τους, ανακοινώθηκε χθες το βράδυ στον κατάμεστο κινηματογράφο της Δεξαμενής, με την παρουσία πλήθους νέων, μεγαλύτερων, πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων του πνεύματος, του νομικού, δικηγορικού και δικαστικού κόσμου, των κινημάτων και του πολιτισμού.

Στην ομιλία της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε το στίγμα των προθέσεών της να μην αφεθεί καμία πτυχή της υπόθεσης των γερμανικών οφειλών στο σκοτάδι.

Έφερε στο φως πλήθος από τεκμήρια που έχει στα χέρια της η νομική ομάδα της «Δικαιοσύνης για Όλους» για τις νομικές της ενέργειες στην υπόθεση των Γερμανικών Οφειλών. Και κατέστησε σαφές ότι τίποτε δεν θα μείνει θαμμένο ούτε αναξιοποίητο σε καμμία από τις μεγάλες υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.