ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές Προβλέψεις

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – η αγάπη είναι πράξεις

Το ζώδιο του Αιγόκερω «επισκέπτεται» η Αφροδίτη δείχνοντας πως η αγάπη είναι πράξεις. Δείτε αναλυτικά στο matrix24.gr τι προβλέπουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα.

Κριός

Μία εβδομάδα κατά την οποία όλα είναι δυνατά. Πρόσεξε, όχι πιθανά – δυνατά. Η λέξη προκύπτει από το «δύναμαι», μπορώ. Το να μπορέσεις όμως επιτελεί έργο: πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ σου, πρέπει να σταματήσεις να αποχωρείς μόλις η μάχη κερδηθεί, πρέπει να θελήσεις αρκετά ούτως ώστε να μην εξαφανίζεσαι μόλις ο/η Άλλος/η σου πει το «ναι», οπότε και τον/την θεωρείς κεκτημένο έδαφος. Τα νέα μας τώρα; Θα θελήσεις και θα παραθελήσεις, ως εκεί που δεν πάει άλλο με τον Πλούτωνα στο προσκήνιο. Με ποιο τρόπο τώρα θα φτάσουμε στο δια ταύτα; Το δρόμο μας δείχνει η Αφροδίτη και ο Ερμής: Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων στην πρακτική, ρεαλιστική Γη του Αιγόκερω σου λέει πως κανένα ρομάντζο δεν παραμένει μυθικό μέσα στην καθημερινότητα. Παράλληλα όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε για δέσμευση, μοίρασμα και συναίσθημα αν όλο αυτό δεν μπει στο crash test της ρουτίνας, της φθοράς, των υποχρεώσεων και της αμοιβαίας Υπηρεσίας του ενός στον άλλο. Ο δε Ερμής σε παροτρύνει να μιλάς και να επικοινωνείς τρυφερά, με βάση το «Εμείς». Ναι, το επιτυχημένο «Εμείς» είναι μονόδρομος για την πληρότητα του Εγώ σου, ξέρεις.

 

Ταύρος

«Πόσο ακόμα/θα σ’αγαπώ δίχως σώμα»… τραγουδούσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, και αυτό ακριβώς είναι και το ερώτημα της κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, προς εσένα, από το ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως, ως κατεξοχήν ζώδιο της Γης έχει ως πρωταρχικό της αίτημα το σώμα, την ηδονή και την πληρότητα των αισθήσεων. Αυτό κουμπώνει άψογα με τη δική σου δομή και ψυχή – ποιο είναι το κουμπί, όμως; Χμ, ίσως ένας σύντροφος λίγο πιο διαφορετικός και από εσένα αλλά και από ό,τι άλλο έχεις ως τώρα συνηθίσει να χειρίζεσαι, σε βάζει  σε διαφορετική πορεία σκέψης και ακολούθως, πράξης. Αυτό είναι πολύ καλό, γιατί αυτή ακριβώς την κινητικότητα είναι που χρειάζεται η ερωτική σου καθημερινότητα – και ο Πλούτωνας, που, ναι, και αυτός παίζει μπαλίτσα κάπου στο βάθος είναι εγγύηση πως όλη αυτή η προσαρμογή και ευελιξία θα κάνει πολύ καλό τόσο στην ερωτική σου ζωή, όσο και σε σένα και την προσωπική σου εξέλιξη!

 

Δίδυμοι

Η οικειότητα και η ιδιωτικότητα στη ζωή σου έχουν γίνει πολύ σημαντικά και κομβικά σημεία, στα οποία κρίνονται πάρα μα πάρα πολλά.  Βεβαίως, το σημείο αναφοράς είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο όμως το βαθύτερο μοίρασμα, η συνύπαρξη κάτω από την ίδια στέγη αλλά και το ίδιο το σεξ είναι τόσο παράξενα ως αίσθηση και προβληματικά, που αρχίζεις να πιστεύεις σε καρμικά χρέη. Η μέχρι τώρα Οικογένειά σου και το στενότερο περιβάλλον σου δεν έχουν πετάξει ακριβώς και τη σκούφια τους με την ύπαρξή του/της στη ζωή σου. Από την άλλη, είναι ουσιώδες να αξίζει το άτομο αυτό τόσο τη ρήξη μαζί τους, όσο και τις θυσίες σου και τον πήχη που έχεις χαμηλώσει ως εκεί που δεν παίρνει άλλο. Αν αφήσεις την εχθρική στάση προς τους οικείους σου που παραπέμπει σε έρωτες των Βροντάκηδων και των Φουρτουνάκηδων με πολύ φολκλόρ και άπειρες μεγαλοστομίες «ο Λάκης/η Πελαγία είναι ο έρωτας της ζωής μου» και καταλάβεις την αγάπη τους και τη διάθεση να σε δουν ευτυχισμένο, τότε θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και την εξυπνάδα, την ευελιξία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα για να δεις λίγο καθαρότερα και αντικειμενικότερα το ποιόν του/της άλλου/ης.

 

Καρκίνος

Αν υπήρχε πτυχίο Ερωτικής Διπλωματίας, αυτή την εβδομάδα θα ήταν δικαιωματικά δικό σου, Καρκίνε! Με τον Πλούτωνα παρόντα στον τομέα των σχέσεών σου και του/της σημαντικού/ής άλλου/ης της ζωής σου, ο μετασχηματισμός της ερωτικής σου συμπεριφοράς είναι γεγονός. Ως διαδικασία είναι αργή και έχει υπάρξει εξαιρετικά επώδυνη: κάπως σα να αλλάζεις το δέρμα σου. Όμως, είναι ο μόνος τρόπος συναισθηματικής επιβίωσης, και ο Πλούτωνας πάντα έχει δώρα για τους επιζήσαντες στην άκρη του τούνελ. Έχεις μία ευκαιρία να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις γλυκά, τρυφερά, γοητευτικά χωρίς να χάνεις ίχνος από το ρεαλισμό που απαιτείται. Για την ακρίβεια, οφείλεις να παντρέψεις το ρεαλισμό και την ανάγκη να έχεις τα πόδια σου στη γη με τη στοργή , τη γλυκύτητα, το μοίρασμα. Προτεινόμενη διαδικασία; Ξεκίνα χέρι – χέρι με τον έρωτά σου να φτιάξετε, αλλάξετε, διακοσμήσετε το σπίτι σου ή το σπίτι του/της, ή ψάξτε μαζί για σπίτι, αν κάποιος από τους δυο σας είναι σε τέτοια διαδικασία. Μπορεί να καταλήξετε με δυο ονοματεπώνυμα στο κουδούνι πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολογίζατε!

 

Λέων

Όλη σου η ύπαρξη μοιάζει να στρέφεται, από δυνάμεις έξω  από σένα και τη δικαιοδοσία ή τη βούλησή σου, στην επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν οι αξίες σου και η καθημερινότητά σου σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου. Με τον Πλούτωνα παρόντα, κάθε συμπεριφορά και απαίτηση που παραπέμπει σε εστεμμένο/η ή κακομαθημένο παιδί πολύ απλά θα τσακιστεί – γιατί; Διότι υπάρχουν πολύ περισσότερα και ωραιότερα πράγματα σε σένα από αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, και είναι πραγματικά κρίμα να είναι τα πρώτα που προτάσσεις. Ερμής και Αφροδίτη, έρχονται να σου πουν α) ότι η ευελιξία, η διαλλακτικότητα και η προσαρμοστικότητα στις αξίες και στα δεδομένα σου είναι must κι αν το τηρήσεις αυτό θα βγεις απίστευτα κερδισμένος/η, ακόμα και υλικά και β) μη μένεις κολλημένος/η στο παρελθόν – κοίτα γύρω σου να δεις τι χαμός γίνεται από ενδιαφέροντες, υπέροχους, νεανικούς ανθρώπους που θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα! Αμαρτία δεν είναι να σε βρίσκει το φθινόπωρο κοιτώντας παλιές φωτογραφίες από την εποχή του κατά Ματθαίον με κάποιον/α που πλέον έχει σύζυγο, παιδιά, σκυλί, μεζονέτα, δάνειο κλπκλπκλπ;

 

Παρθένος

Οι όψεις της εβδομάδας σε καλούν αρχικά να αποδεχτείς και να αγκαλιάσεις το Χάος. Να δεχτείς ότι υπάρχει ΚΑΙ αυτό, και ότι είναι απαραίτητο – χωρίς χάος εσύ τι θα συγυρίσεις; Το άλλο που σε τραβολογούν οι όψεις της εβδομάδας να δεις, είναι ότι χωρίς χάος  δεν μπορεί να υπάρξει Δημιουργία, και Έρωτας. Αν λοιπόν βιώνεις μία καθημερινότητα όπου κόβεις ένα κεφάλι της Λερναίας  Ύδρας και φυτρώνουν στη θέση του δέκα, θυμήσου: 1. Η Αφροδίτη πολύ σύντομα θα βρίσκεται σε σύνοδο με  τον Πλούτωνα, σε μία πανίσχυρη όψη αναγέννησης. 2. Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σου οίκο είσαι Όμορφος/η – προφανώς δεν αλλάζεις μύτη, ή χρώμα μαλλιών. Σε ομορφαίνει η γνώση του ότι είσαι Άνθρωπος, Άρα Ατελής. Η ατέλεια είναι η ομορφιά. 3. Ερμής  – γίνεσαι εφευρετικός ως προς τους πόρους σου και βάζεις τον εαυτό σου σε ό,τι καταπιάνεσαι. Συμβουλή: Είσαι σε μία θεοσκότεινη σπηλιά, και έξω αστραφτοκοπάει το Βόρειο Σέλας. Για να το δεις, πρέπει να κάνεις στροφή 180 μοιρών και ένα βήμα προς τα έξω.

 

Ζυγός

Η ιδιωτικότητα και ο μύχιος Εαυτός σου, αυτός /η που είσαι στο σκοτάδι του σπιτιού σου όταν κλείνουν τα φώτα και σταματάνε τα τηλέφωνα  είναι ο ένας άξονας. Ο άλλος είναι το Υποσυνείδητό σου, οι Φόβοι σου και ο Χώρος των ονείρων. Οι δύο αυτοί άξονες κουμπώνουν και συνεργάζονται θαυμάσια προκειμένου να ξαναβρείς ερωτικά τον εαυτό σου, να διαμορφώσεις μία νέα ταυτότητα σχέσεων, να μεταμορφώσεις ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο κάνεις σεξ. Ο  πλανήτης της κινητικότητας, Ερμής, σε βοηθά απίστευτα προς αυτή την κατεύθυνση, ενισχύοντας με Μεταβλητό άνεμο την Παρορμητική σου φύση. Το sos της ερωτικής εβδομάδας είναι το τι θα κάνεις με μία επιστροφή (όχι φυσικά της Εφορίας, αστρολόγοι είμαστε, όχι ο Χάρι Πότερ!). Ναι, επιστρέφει ο/η Άσωτος/η Εραστής/Ερωμένη – κι εσύ, τι θα κάνεις;  Ο κανόνας είναι πως αυτός/η στον οποίο επιστρέφουμε μετά από παράλληλη/ες σχέση/εις δεν είναι ο καλύτερος, αλλά ο πιο ευάλωτος, αυτός που θα μας ξαναδεχτεί και θα μας δώσει συγχωροχάρτι για να ξανακάνουμε τα ίδια και χειρότερα.

 

Σκορπιός

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι θαυμάσιο έδαφος για πολλά. Γιατί; Μα, διότι το κλίμα είναι ευνοϊκό για να ριζώσει ο,τιδήποτε ξεκινά τις μέρες αυτές, άρα δικό σου μέλημα είναι να ριζώσει κάτι καλό.  Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, βοηθά στο να έχεις όλη την υπόγεια στήριξη που χρειάζεσαι, και ενέργεια που θα έκανε ένα πυρηνικό εργοστάσιο να ωχριά. Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως ο έρωτας μοιάζει να γεννιέται στο φιλικό σου περιβάλλον, ανάμεσα σε φίλους – πρόκειται άραγε για κάποιον/α που αποκαλείς φίλο/η ενώ θέλεις να κάνεις τα ακατανόμαστα μαζί του από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας; Θα είναι ένα άτομο που θα σου συστήσει φίλος; Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να ξεκινήσει λιγάκι …περίπλοκα, αλλά στο χέρι σου είναι να κάνεις τα πράγματα απλά.  Με τον Ερμή η περίοδος είναι ιδανική για να συλλέξεις πληροφορίες και να «γεμίσεις» τα σημεία που μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Η δράση αργεί λίγο ακόμα, αλλά θα αξίζει τον κόπο, και την αναμονή!

 

Τοξότης

Μεγάλη κινητικότητα στους κύκλους και τις παρέες που συχνάζεις, πολλά καινούργια πρόσωπα, φλογοβόλες νέες αφίξεις … είσαι λίγο σαν πιτσιρίκι που το ξαμολάνε στη Ντίσνεϊλαντ! Πώς να σου πούμε να συγκρατηθείς; Θα στο πούμε όμως, διότι ο Ερμής  δεν φέρνει μόνο χαρούμενη κινητικότητα  και φλερτ. Σε προκαλεί να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου α) συζητώντας με τους φίλους σου για τη σχέση σου ή την έλξη που νιώθεις και χρησιμοποιώντας τη δική τους, ασυννέφιαστη οπτική για να μπορέσεις να είσαι αντικειμενικός/η και β) για να αποφασίσεις αν η έλξη που νιώθεις για κάποιον/α φίλο αξίζει να βάλεις δυναμίτη στα θεμέλια της σχέσης σου. Επίσης, με τον Πλούτωνα στο 2ο οίκο σου και σε εξαιρετικά θετική όψη με τον Ήλιο, το σώμα και οι ανάγκες του αποκτούν άλλη διάσταση στην ερωτική σου ζωή. Το σεξ γίνεται μία απίστευτα έντονη και ψυχολογικά βαθιά υπόθεση, κι εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να γίνεις απλώς κτητικός/η και χειριστικός/ή, ή Μύστης σε κάτι υπέροχο.

 

Αιγόκερως

Δεν είναι εξαίρετο που ο Πλούτωνας, είναι που είναι στο ζώδιό σου για ένα διάστημα που πλησιάζει το «για πάντα» (έτσι, τουλάχιστον, σου φαίνεται!) κάπου κάπου κάνει και μία όψη της προκοπής, να παίρνεις μία ωραία και γεμάτη συμπαντική ανάσα; Έτσι κι αυτή την εβδομάδα που  σου ανοίγει νέες προσωπικές προοπτικές – κοιτάς μακριά, και βλέπεις ακόμα μακρύτερα! Ο έρωτας είναι λίγο απρόβλεπτος, μπορεί και έξω από τα δεδομένα σου ως τώρα. Θα αντέξεις κάποιον/α που μπορεί όχι μόνο να μην ανταποκρίνεται στα αυστηρότατα κριτήριά σου, αλλά ίσως είναι τελείως άλλης κουλτούρας, θρησκείας, νοοτροπίας; Ναι, έχεις ως «πυξίδα» στην κατεύθυνση αυτή έναν πολύ δυνατό έρωτα, από αυτούς που μας μεταμορφώνουν πλήρως. Είσαι έτοιμος/η να ξεφορτωθείς ένα κέλυφος που πλέον σε βαραίνει και να αποκαλύψεις μία συναισθηματική, ερωτική πλευρά που εκπλήσσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α;

 

Υδροχόος

Είναι μία περίοδος όπου καλείσαι να επανεφεύρεις και να ορίσεις τον εαυτό σου, αυτό το έχεις καταλάβει καλά. Να προσθέσω λοιπόν κι εγώ την πληροφορία πως οι μπελάδες και τα ζόρια λίγα ψωμιά έχουν ακόμα στη ζωή σου. Προφανώς λοιπόν, επανασχεδιάζοντας τον εαυτό σου, δεν μπορεί να μείνει απέξω το κεφάλαιο «ποιος/α θέλω να είμαι στην ερωτική μου ζωή». Ναι, το κεφάλαιο συμπεριλαμβάνει και το να ορίσεις με ποιόν/α θέλεις να είσαι, επίσης. Με τον Άρη στο ζώδιό σου  το σεξ παίζει προφανώς πρωταρχικό ρόλο – ναι, θέλεις το σεισμό και την ένταση, την έξαψη, το ωμό πάθος και την κατάκτηση, κι ό,τι κατά καιρούς γράφεται για την ψυχρότητα του ζωδίου σου το έχεις γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων σου. Υδροχόος είσαι, όχι ευνουχισμένος/η! Από την άλλη, ο Κρόνος κάνει τη δέσμευση μία πολύ σοβαρή υπόθεση, και θέλει το ναι σου να είναι ναι, και το όχι σου να είναι όχι. Πώς θα τα καταφέρεις; Χμ, το ότι θα θέλεις κάποιον/α μέχρι θανάτου στο είπα;

 

Ιχθείς

Αν υπάρχουν προβλήματα, να τα λύσεις. Αν είσαι μόνος/η, να κοινωνικοποιηθείς και να αρχίσεις να βγαίνεις και να λάμπεις (Μπάμπη μου). Αν σε ενδιαφέρει κάποιος /α συγκεκριμένος/η, να του/της ζητήσεις ραντεβού. Να γίνεις όσο φευγάτος/η μπορείς και θέλεις, και όσο ρομαντικός/η αντέχει το αντικείμενο του πόθου σου. Η ερωτική εβδομάδα που έχεις μπροστά σου σε βρίσκει στο προσκήνιο, κι αν είναι ένα θεατρικό παιχνίδι τότε όχι μόνο είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια, αλλά μπορείς να είσαι και ο/η σκηνοθέτης. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω οι σχέσεις είναι στο προσκήνιο και η πρακτικότητα και ο ρεαλισμός κυριαρχεί, γι΄αυτό και πλέον εύκολα σκέπτεσαι «τι αξία έχει να τον/τη θέλω σαν τρελός/η αν δεν του/της μιλήσω να δω τι γίνεται;». Με τον Ερμή δε θα με εξέπληττε αν το ….μίλημα έχει και πιο σεξουαλικές και kinky προεκτάσεις στο κρεβάτι – επίσης, παίρνουν τα sms και τα mails φωτιά, να το πω κι αυτό!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.