ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μετά τη Siemens

Αναβολή κι άλλης δίκης λόγω μη έγκυρης κλήσης των αλλοδαπών κατηγορουμένων

Μετά την υποθεση της Siemens και η υποθεση με κατηγορούμενους γιατρούς και στελέχη βρετανικής εταιρείας αναβλήθηκε λόγω μη έγκυρης κλήσης των αλλοδαπών κατηγορουμένων .
Gavel of speaker of Palestinian parliament is seen in Ramallah

Στο εδώλιο με βάση το βούλευμα έχουν παραπεμφθεί  γιατροί, αλλά και στελέχη της βρετανικής εταιρείας η οποία προμήθευε ορθοπεδικό υλικό σε νοσοκομεία της χώρας. Σύμφωνα με το Συμβούλιο Εφετών που εξέδωσε το παραπεμπτικό βούλευμα, η επιχείρηση, θυγατρική της αμερικανικής JOHNSON & JOHNSON, υπερκοστολογούσε τον εξοπλισμό, ενώ παράλληλα φέρεται να έδινε μίζες σε γιατρούς και άλλους υπαλλήλους νοσοκομείων.

Στην πλειοψηφία τους, οι κατηγορούμενοι έχουν διατελέσει στελέχη της βρετανικής εταιρίας, νόμιμοι εκπρόσωποι τους στην Ελλάδα, γιατροί, στελέχη δημοσίων νοσοκομείων, επιχειρηματίες και συνεργάτες της DEPUY. Κατά περίσταση αντιμετωπίζουν ανάμεσα σε άλλα τις κακουργηματικές πράξεις της απάτης από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου τελούμενη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια επί μακρό χρονικό διάστημα με αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, της δωροδοκίας υπαλλήλου από κοινού και κατ' εξακολούθηση  με όφελος του δράστη και ζημιά σε βάρος του δημοσίου και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.